Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do trzech razy sztuka, czyli Projekt Denko - część III!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-25, 22:20   #443
kudlik_kk
Zakorzenienie

Dot.: Do trzech razy sztuka, czyli Projekt Denko - część III!

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
u mnie denko miniatury peelingu morelowego YR..w tym miesiącu u mnie schodzą takie za przeproszeniem d***rele...z konkretów nic nie wpada i chyba nie wpadnie..
dobry i duperel!!!!!

Cytat:
Napisane przez MassieDran Pokaż wiadomość
Też miałam kiedyś tą olejową - koszmarna była :/ A teraz tą z keratyną słój 500ml denkowałam z pół roku
U mnie była niezła, ale małe pudełko a pół roku męki

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
u mnie denkowanie idzie średnio.na pewno bedzie jeszcze z pare produktów(w tym dwa tusze kończe je bo już słabo malują,ale chce dotrwać do konca miesiaca,by grudzień zacząc nowym tuszem )

3. Skinlite Złuszczające skarpety do stóp
4.YR, pastylki musujące (malina, wanilia)
5.Garnier, płyn micelarny 3 w 1
6.YR Pure Calendula, Krem regenerujący z nagietkiem- wg producenta Działanie
· wygładza zmarszczki i bruzdy
· regeneruje, przywracając skórze miękkość i uczucie komfortu, co do pierwszego nie zauwazyłam, natomiast powiem tak krem dobrze nawilża,ma "gęsta" ,kremową konsystencję, specyficzny(dosć mocny zapach,ale idzie się przyzwyczaić. ,jest bardzo wydajny, dobrze się wchłania.nie uczulił mnie.

7. płatki kosmetyzne x2
8.Nivea,mleczko oczyszczające aqua effect(200ml)-ma delikatnie kremową konsystencję,Zostawia tłusty filtr na skórze co nie do konca mi pasuje,ale za to dobrze zmywa makijażZapach neutralny, twarz po nim jest delikatna.
9.Ziaja, Rebuild, Peeling myjący gruboziarnisty-bardzo dobry peeling z dużą iloscią drobinek, dobrze ściera(najlepiej na mokro)ale krzywdy nie zrobi,ma dobrą konsystencję, opakowanie poręczne , co umozliwia zużycie do samego końca.
10. Ziaja, bloker
11.Garnier,szampon wzmacniajacy
12.YR,woda do demakijażu twarzy i oczu Per Bleuet (125 ml)- lekko żelowa konsystencja,trzeba uważać z dozowaniem,bo produkt czesto wylewa się w większej ilości niż potrzebujemy, no i często ścieka z wacika.Produkt zły nie jest,ale i nie zachwyca-zmywa w miare dobrze makijaż, ale napina lekko skórę.
13. Isana, żel pod prysznic Violet Passion.

próbki:
1. YR.,żel detoks(5 ml)
2. Tołpa, dermoface serum(maska peelingująca 4w 1 korygująca niedoskonałości)
3.Rival de loop,oliwkowa maseczka z oliwą z oliwek so skóry suchej (2x 8m)- cud miód maseczka bardzo dobrze nawilża, skóra jest miękka przez dość długi czas, jak na próbkę to dużo w niej samego produktu.Dobrze się nakłada i wchłania też.No i ten zapach.
świetnie

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora