Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jaka dieta? prosta i tania?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-26, 11:15   #105
cava
Zakorzenienie

Dot.: jaka dieta? prosta i tania?

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
No niestety można.
Cóż myślałam że autorka jest młodsza. Masz 45 lat i NIGDY nie pracowałaś? czy to chwilowe?

BTW co jest złego w byciu "robolem" hańbi to jakoś czy poniża?

Eee, ona ma chyba koło 20tu lat.

Te 45 to jej się wydaje, że wtedy będzie miała zniszczony kręgosłup "bop będzie robolem"

Stokrotka, ja bym wolała pracować na kasie z dojazdami i żeby mi te 300 stówki w ogólnym rozrachunku zostało, niż siedzieć całe dnie jak w grobie i tylko wisieć na mężu, na kocie , na tym co teść nawygadywał.

Najgorsze co sobie teraz robisz to to, ze NIC nie robisz tylko się migasz.
Idę o zakład, ze Twój stan zdrowia i nadwaga to skutek właśnie tego: siedzenia bezczynnie na dupie i jedzenia byle czego.

Człowiek nie jest stworzony do życia w luksusie, tylko wyewoluował w głodzie, brudzie i wysiłku fizycznym, potrzebuje na co dzień słońca, ruchu, i świezego powietrza.

Twój cholesterol spadnie bez diety jak tylko ruszysz zadek z kanapy.
Jest normalne że wysoki cholesterol mają osoby karmiące się wysokoprzetworzonymi węglowodanami , którzy nie spalają ich na bieżąco w intensywnym ruchu.
Najgorsza kombinacja: mąka z cukrem (drożdzówka np.!) + kanapowy styl życia.

BTW- mam 43 lata i kręgosłup maksymalnie zniszczony.
Ale zamiast siedzieć i jęczeć że nic nie mogę bo kręgosłup, to ćwiczę, biegam i o dziwo- właśnie przez to mam się dobrze. Mam sie niedobrze jak np złapię większe przeziębienie takie ze już antybiotyk wchodzi i muszę te 2 tygodnie w domu siedzieć bez ruchu- wtedy się zaczyna: nic mi sie nie chce, na nic nei mam czasu, wszytko mnie boli.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora