Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-26, 11:38   #4890
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez kasica_89 Pokaż wiadomość
Następny wątek musimy zacząć II kreseczkami i pierwszymi ciocinymi bobaskami, bo jakieś przestój mamy tutaj ostatnio, lipiec nieobstawiony to sierpień musi być podwójnie obstawiony

a tak z kwestii wyprawkowych, to od stycznia chciałam zacząć powoli kupować ciuszki i mam pytanko bo chce kupić 7 kompletów body i półśpiochy i 7 kompletów śpiochy i kaftanik w rozmiarze 62 i do tego 3 komplety wyprawkowe do szpitala ze śpiochami, czapeczką itp. w rozmiarze 56 myślicie, że starczy, czy za dużo czegoś za mało?
Ja uważam ze za mało na 56, tym bardziej jeśli bedzie dziewczynka to wzielabym co najmniej 5 pajaców bawelnianych, jakis jeden cieplejszy na wyjście to minimum, najlepiej ze dwa, body z krótkim, z długim i polspiochy. Moja mała długo nosiła taki rozmiar a miałam bardzo mało na 56 i ciagle musiałam prać na 62 tez bym nie brała żadnych kaftaniki i śpiochów tylko pajace, sa praktyczniejsze. A kaftany sie podwijają i sa niepraktyczne dla mnie. Dla to juz każdy sobie sam musi sprawdzić. Do tego body z długim, body z krótkim, pajace i polspiochy.

Ja dalej umieram juz nie mam siły na nic, śniadanie zjadłam i razem z herbatką poszło
Teraz wzięłam 3 łyczki, 2 plasterki banana i kawałek mandarynki, zobaczymy co bedzie. Pewnie w przeciągu pól godziny znów będę biegła oby do jutra przeszło bo będę musiała do lekarza i pewnie na kroplowke

India Kochanie
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora