Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-26, 21:18   #4549
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Ale miałyśmy noc! Ewa budziła się co 6-10 minut. Spałam tyle co nic, bo ciągle tylko przykryć, odkryć, pogłaskać, pocałować, odwrócić no i najważniejsze - dać ciumela. Bida moja, zaś się za dużo dzieje wokół; a najdziwniejsze jest to, że wstała całkowicie rześka, nie to co ja
Współczuję nocki. Oby ta była lepsza
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
co do kapieli to ja nawet do łazienki nie wchodzę;p Tż z Hanią tam takie akrobacje wyprawiają, że bym trzy razy na zawał zeszła i Hani też można lać po oczach, po głowie i nawet nie zapłacze.
oczywiście po tym całym rytuale sprzątanie zostawiają mi
U nas to samo. Zawsze tż się z Darią kąpie A jak tż jest w pracy do 21 to wtedy sama się pluska a ja do niej zaglądam. No i ciągle woła wtedy tata
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Poszukam filmik dla zobrazowania, ale to jutro. Generalnie polozyc sobie glowe dziecka na kolanach i wkladajac swoje palce odslaniac policzki i usta, zeby bylo dojscie do zebow. I najwazniejsze, po odwinieciu gornej wargi jest taka zylka, ona jest bardzo wrazliwa na bol i trzeba ja zaslonic palcem, zeby przypadkiem szczoteczka nie dotknac. Szczoteczke trzymac jak dlugopis i krotkimi szybkimi ruchami, ok 15 na zab, czyscic. Najbardziej trzeba sie skupic na gornych jedynkach a po macoszemu traktowac dolne - tam podobno prochnica sie prawie nie pojawia.
Łał. Daria nie dałaby sobie tak umyć.
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Piszecie, ze dzieci nie chca wam sie kapac, u nas wrecz przeciwnie! Mala nie chce wychodzic z wanny, jak mowie, ze koniec kapieli i wychodzimy to nagle zaczyna myc nogi . Nie wiem co ona z tym ma, myje te lydy az cala woda zleci z wanny i przy wyjsciu ryk
Daria też uwielbia się kąpać. Wyjść nigdy nie chce z wanienki.
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hej,
czuje ze bede chora;(((
poczytałam wszystko, ale tak mnie boli głowa..
zdrówka!
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Ku.wa, staram się codziennie ogarnąć chałupę całą, podłogi myję, gotuję obiad, w piecu palę, wszystko co trzeba robię, a jedna rzecz nie wyjdzie, i przychodzi MATKA, i potrafi walnąć takim tekstem, że się wszystkiego odechciewa. Nie no, przecież jej zawsze wszystko wychodziło, nigdy nic źle nie zrobiła... A czemu ja Poli na nocnik nie sadzam i co się w ogóle ze mną dzieje, że do okulisty okulary zmienić, bo po godzinie(!) patrzenia na mnie widzi, jaki mam wzrok słaby, że to źle, że tamto, że się w piecu wypaliło, że bym się wzięła sza siebie (nie no, spoko, przecież mogę ćwiczyć o 1 w nocy). Ile ku.wa można, mam nadzieję, że przekonam tż i olejemy samochód, a wynajmiemy choć kawalerkę, bo tutaj... Śmieje się z mojej t., że coś dla dzieci zrobi, a potem im to wypomina, a sama dzisiaj, że my mamy robić to co ona każe, bo u niej mieszkamy!, i ona Polę może bić po dupie, bo u niej mieszka! To przecież pod most nas mogła wyebać, a nie łaskę robić...
ehhh....samochód może poczekać.... wyprowadźcie się