Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michael Kors - miłośniczki łączmy się! cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-26, 22:41   #125
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Dot.: Michael Kors - miłośniczki łączmy się! cz.IV

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak piszecie o tych tabletach i pamięci, ale to ile w takim razie macie u siebie tych GB?
ja miałam w starym 32 gb i dla mnie to było tak optymalnie

wszystko zależy do czego chcesz go wykorzystywać
ja oglądam na nim seriale, youtube, przeglądam internet, wizaż
do tego troche muzyki, gier (na iphonie nie mam wcale bo wygodniej mi grać na ipadzie ale ostatnio rzadko to robię), niektóre gry zajmują bardzo dużo pamięci... do tego kilkanaście aplikacji i pamięć prawie zapełniona

zdjęć na ipadzie w ogóle nie mam, do tego służy mi iphone
teraz kupię wersję 64 gb bo 32 wycofali

iphona mam 16 gb i nigdy więcej... pamięć zapełniłam w 3 miesiące, obecnie na nim nic nie mam poza zdjęciami i kilkoma aplikacjami a i tak się zacina...
stwierdziłam, że jeszcze rok się przemęczę do premiery następnego i potem kupię 64 gb

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Wy mi w myslach czytacie- ja planuje, jeszcze w grudniu, kupno ipada tyle,ze wersja mini. Zastanawiam sie czy ipad mini2, 32 GB bedzie ok? Czy doplacac, bo mini3 jest, wedlug Was, o niebo lepsze? Tylko,ze wtedy 16GB bo na 64 mnie nie stac, a posrodku nie ma
Na pewno wystarczy mi tylko z wifi, bo neta mam na dwoch telefonach.
Generalnie bede go wykorzystywac do przegladania netu, sprawdzania poczty, zdjec.Na pewno bedzie w nim troche podrecznych aplikacji, moze ksiazki, ale od tego mam glownie kindla...
jeśli chodzi o specyfikacje techniczne to mini 2 od mini 3 prawie niczym się nie różni, ale trójka ma czytnik linii papilarnych a dla mnie to bardzo ważne wiec wziełabym trójkę (ten przycisk bez czytnika lubi się wykrzywiać i zacinać )

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Wezmę chyba tego 65 GB. Czy warto czekać na jakieś promocje czy Apple raczej nie bywają w promo?
nie zauważyłam żadnych promocji
wiem, że rok temu na black friday była jakaś zniżka ale chyba tylko na komputery