Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015, część 33 ! <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-27, 17:29   #1433
aneta_91
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015, część 33 ! <3

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Aneta a powiedz mi co tam z tymi Twoimi praktykami? Na czym ostatecznie stanęło?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż
Wy-pomidor-ali mnie Jak Wam pisałam miałam zadzwonić w poniedziałek (babka nie chciała ze mną umowy podpisać w pt nawet gdybym ja powiedziała że już teraz mogę podpisać, mimo że ona była na mnie zdecydowana, kazała mi dobrze przemyśleć i na spokojnie po weekendzie się odezwać) no więc przed 9 dzwonię w pon, nie było tej babki jeszcze, druga przyjęła to co miałam do powiedzenia i powiedziała, że tamta będzie o 11 i jej przekaże, żeby się ze mną skontaktowała, no ok. Minęła 11, 11.30 nikt nie dzwoni, przed 12 ja zadzwoniłam ponownie, a ta co miała oddzwonić mi mówi, że już przyjęli dziewczynę co była u nich rano, że ona ma bliżej niż ja (wtf! mnie nie pytała z której dzielnicy jestem, w CV też tego nie mam więc nie wiem o co kaman) i uwaga HIT! że ja bym się z moim doświadczeniem marnowała na tym stanowisku, bo to głównie sekretariat i że ona mi nie może zagwarantować, że będę robić coś merytorycznego. Także tak

Nie cytujcie