2014-11-27, 20:43
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)
mansi, polskiego morza dawno nie widzialam ;( zazdro
Ja za lataniem nie przepadam. Fajnie ze szybko, ale to cale zamieszanie, malo miejsca, wyjace dzieci, a rodzice zbyt zajeci... Chociaz dzisiaj obok siedziala matka z dzieckiem, az przyjemnie bylo bo widac ze mama sie starala caly czas dziecko zajmowac zeby nic sie nie dzialo. Obok adriNa siedzieli Polacy. Ona naburmuszona i niesympatyczna, on to samo obgadali caly samolot, ale udawalam ze nie slysze xD jak byli przy mnie to ccialam im narobic wstydu i po niemiecku lub angielsku zwrocic im uwage xD ale zczailam ze nie mowia w zadnym z tych jezykow. A po polsku nie chcialo mi sie psuc humoru... Zwlaszcza ze to dziecko obok ze mna ciagle gaworzylo, no jakie sliczne bylo )
Kudlik, to prawda, ja tez mam duzo z essence itp
Wiem ze gdybym mieszkala w Pl to na nic nie byloby mnie stac, jak kiedys. Wiec teraz korzystam
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------
Arabic, moge zadac pytanie? jak nie chcesz to nie odpowiadaj oczywiscie
Czy Ty przeszlas na islam i masz pocieche? Bo cos mi swita ze z jakiegos innego watku Cie znam, ale nie jestem pewna
Edytowane przez 201610310857
Czas edycji: 2014-11-27 o 20:42
|
|
|