2014-11-27, 19:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowych tarzy szukamy bo umarły wątek rozkręcamy-odchudzanie górą
Cytat:
Napisane przez Wyrm
Hej dziewczyny!
Macie może jeszcze jedno wolne miejsce w wątku ? 
Założyłam konto w poszukiwaniu wsparcia w odchudzaniu, domu słyszę tylko "nie dasz rady"...
Mam 22 lata, 166cm wzrostu i ważę 80kg. Siedzę, nie z własnej woli, non stop przed komputerem i zajadam emocje. Wśród znajomych zawsze byłam i jestem "tą największą", bardzo mi to przeszkadza. W ciągu roku przytyłam 15kg. Stało się to szybko- pojawiły się paskudne rozstępy na udach i mam trochę zaburzone postrzeganie siebie bo czuje się o wiele 'szczuplejsza' (ciężko to wytłumaczyć po krótce).
Potrzebuję Waszej pomocy i liczę, że mnie przyjmiecie 
|
Hej pewnie ze mamy miejsce witamy ! udzielaj sie jak najvzesniej 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------
Cytat:
Napisane przez olusia10101
Justynka ja tak samo, staram się jeść zdrowo ale zeby nie zrujnować budżetu  na kplacje przeważnie jakas sałatkę lub warzywa na patelnie z czymś białkowym. chudne od 0.5-1 kg tygodniowo. Walcze juz caly miesiąc 
A co do wyzwania: tak ja pisałam: squady- zaczęłam od 40 codziennie dokładam po 5. A na brzuch robię 5 brzuszków i 5 spięć i tak na zmiane, również zaczęłam od 40. W weekendy wolne.
Ogólnie długo po porodzie nie mogłam zrobić ani jednego brzuszka a teraz powoli widzę ze poprawia mi się sila mięśniowa.
Co drugi dzień wykonuje tabate ok 10 min. A Tobie jak idzie z Ewka? Jaki program lubisz?
Nadia, czekamy na Ciebie!!!
|
Już jestem na stałe !
Co u Was ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|