Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-27, 21:46   #2625
MgielkaM
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
A bo ja je zabezpieczałam jak szalona.
Wiesz co... jak się tak narobię, to najzwyczajniej nie mam ochoty na nic, poza kąpielą i łóżkiem. A w tygodniu nadrabiam "domowe" zaległości, więc też jużnie bardzo mi się chce.
ja po samej pracy juz tam mam.. ostatnio jest gorzej niż w środek sezonu! I pazurki biedne, skórki masakra..

Cytat:
Napisane przez ameljja Pokaż wiadomość
Heeej! Spamuję pazurkami na których są lakiery z GR Malowanie tymi lakierami to jakaś bajka <3
ale fajne, optymistyczne mani!

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
porównanie:
super porównanie!

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
A ja mam tuning Ale pamiętam, że wam się ten lakier nie podobał zbyt...
tu nawet mi sie podoba, bo ładnie rozłozony

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Hej. Odważnie jak na ślub, ale bardzo mi się to podoba
hehe jestem fanką nietuzinkowych mani na ślub U mnie gościł CC Gift of sparkle, biżu też z niego i baaaardzo ciemno fioletowy makijaż Bardzo "nieślubnie" było

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49113206]
Też mam mani
[/QUOTE]piękne pazurki lakier też... ale pazurki!!!

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
a mi się aż przypomniało ślubne mani Mgiełki, bardzo niestandardowe, ale tak bardzo Mgiełkowe
hahaha własnie to napisałam miło mi, że oryginalnie się zapisałam w waszej pamięci

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
No i może dziś uda się wrzucić, bo wczoraj Wizaz świrował. Stemple, niektóre z Was już pewnie widziały na blogu/FB.
piękne, uwielbiam śniezynkowe mani!!!

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość

Miałam fioletowe buty ( mój tż też ), fioletową woalkę i krótką sukienkę więc nie mogłam mieć nuuuudnychhh frenczowych paznokci
musiałaś świetnie wyglądać! Uwielbiam takie ciekawe akcenty ślubne!

It is NOT an addiction - It's a hobby!!!

...

And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead,

and dead -- indeed.
MgielkaM jest offline Zgłoś do moderatora