2014-11-27, 21:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
A bo ja je zabezpieczałam jak szalona.
Wiesz co... jak się tak narobię, to najzwyczajniej nie mam ochoty na nic, poza kąpielą i łóżkiem. A w tygodniu nadrabiam "domowe" zaległości, więc też jużnie bardzo mi się chce.
|
ja po samej pracy juz tam mam.. ostatnio jest gorzej niż w środek sezonu! I pazurki biedne, skórki masakra..
Cytat:
Napisane przez ameljja
Heeej!  Spamuję pazurkami na których są lakiery z GR  Malowanie tymi lakierami to jakaś bajka <3
|
ale fajne, optymistyczne mani!
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
porównanie:
|
super porównanie!
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
A ja mam tuning  Ale pamiętam, że wam się ten lakier nie podobał zbyt... 
|
tu nawet mi sie podoba, bo ładnie rozłozony 
Cytat:
Napisane przez miranda122
Hej. Odważnie jak na ślub, ale bardzo mi się to podoba 
|
hehe jestem fanką nietuzinkowych mani na ślub U mnie gościł CC Gift of sparkle, biżu też z niego i baaaardzo ciemno fioletowy makijaż Bardzo "nieślubnie" było 
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49113206]
Też mam mani 
[/QUOTE]piękne pazurki   lakier też... ale pazurki!!!
Cytat:
Napisane przez meeow
a mi się aż przypomniało ślubne mani Mgiełki, bardzo niestandardowe, ale tak bardzo Mgiełkowe 
|
hahaha własnie to napisałam miło mi, że oryginalnie się zapisałam w waszej pamięci 
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------
Cytat:
Napisane przez Yenotek
No i może dziś uda się wrzucić, bo wczoraj Wizaz świrował. Stemple, niektóre z Was już pewnie widziały na blogu/FB.
|
piękne, uwielbiam śniezynkowe mani!!!
Cytat:
Napisane przez Must
Miałam fioletowe buty ( mój tż też ), fioletową woalkę i krótką sukienkę więc nie mogłam mieć nuuuudnychhh frenczowych paznokci 
|
  musiałaś świetnie wyglądać! Uwielbiam takie ciekawe akcenty ślubne!
|
|
|