Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-28, 19:37   #276
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część X

Ja też pusciłam 2 zamówienia z newsleterem z Tołpy, ale za 2(+2) kremy nie ja płacę, więc przy wizji niecałych 60 zł za 8 kremów przy czym 2 na dzień z tego są dla Tżta , które mu i tak kupić miałam i tak.... czuje jakbym sama się usprawiedliwiała przed sobą

Cytat:
Napisane przez paczusia Pokaż wiadomość
ok, ze zdjeciem bedzie kiepsko,bo nie dalej jak dwa dni temu kazałam mężowi schowac prawie caly dobytek w miejsce dla takiego kurdupla jak ja niedostępne i zostawilam sobie po jednej sztuce z kazdej kategorii,oprocz szminek ,tych zostawilam sobie dwie

ale o ile pamiec mnie nie zawodzi:

róże: 8
bronzery: 4
rozswietlacze: 6
pudry: 3
podkłady płynne: 4
podklady mineralne: 4
korektory: 5
tusze: 5
żele do brwi: 4
paletki do brwi: 3
błyszczyki: 3
szminki: tu nie jestem pewna ,ale liczba 15 wydaje się być minimalna.
eyelinery: 3
kredki do oczu:7
konturówki do ust: 7
bazy : 2
cienie: 10 pojedyńczych,5 paletek,kazda po ok 10 cieni,1 paleta skomponowana samodzielnie zawierajaca 19 sztuk cieni roznych firm.

uff to chyba wsjo. tak sobie teraz patrze na te listę i gdybyscie zobaczyly mój kuferek nie uwierzyłybyście ,że to wszystko tam siedzi.

nie ukrywam ,ze jestem troche przerazona widzac ile tego mam ,choc oczywiscie jest to moje odczucie i moze niektore spojrza ,przeczytaja i pomyslą:meh...nie wcale tego az tak dużo.
uwierzcie dla mnie spisanie tego wszystkiego bylo jak katharsis i i przerażenie w jednym. zaznaczam ,ze to lista kosmetykow po pozbyciu się
się BARDZO DUŻEJ części kolekcji.

na razie zamierzam uzywac tego co mi zostalo,potem poproszę męża żeby mi sciagnal cały "skarbiec" i stamtąd wybiore to czego mi zabraknie.
takze zakladam ambitne noszenie jednego różu,bronzera,rozswietlac za i jednego zestawu cieni przez najblizsze pol roku.
wish me luck
oj niedałabym tak rady, fakt mam ostatnio masę na jeden róż już od dłuższego czasu, ale nie wyobrażam sobie nie mieć wyboru w momencie gdybym stwierdziła, ze jednak inny pasowałby lepiej. Zresztą kolorówka jest do uzywania nie do zużywania, ja bym na Twoim miejscu nieograniczała sie do jednego różu tylko chociażby 2 jeden stonowany drugi żywszy, ewentualnie jeden chłodny drugi koralowy.

Kurde ja chyba muszę taką liste swojej kolorówki zrobić, co niestety jest ciężką sprawą, bo część mam w domu, część na stancji i na raz nie da się tego ogarnąć

Cytat:
Napisane przez favianna Pokaż wiadomość
No jest tego, ale plan masz dobry powodzenia
Choć ten wątek czasem bardziej pokusowy niż odwykowy , nie wiem czy wiesz
Oj potwierdzam, takw moim przypadku było z pudełkiem joy
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora