Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z... dwoma 'dziewczynami'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-28, 19:12   #2
ARAKSJEL
Hrodebert

Dot.: Problem z... dwoma 'dziewczynami'

Cytat:
Napisane przez Conves Pokaż wiadomość
Mam problem z... dwoma dziewczynami. Trochę to może brzmieć "bravowo", w sumie pierwszy raz decyduję się na opisywanie swoich zmartwień na takim forum, ale może ktoś mi pomoże
Otóż od pewnego czasu BARDZO zależy mi na pewnej dziewczynie, która chodzi ze mną na studia/do grupy. Ogólnie nasze relacje są przyjacielskie, dużo spędzamy czasu hmm nie ma czułości w stylu buziaki/całusy, ale wisi coś w powietrzu od pewnego czasu. Problem pojawia się tutaj... dość często wracając tramwajem jadę z kolejną znajomą, z którą w sumie idę pod same drzwi bo mieszkamy bardzo niedaleko. Wczoraj rozmowa bardzo nam się układało, nie wiem jak to się stało, ale kiedy już się żegnaliśmy przysunęła się do mnie i skończyło się na dość długim pocałunku... Powinienem się cieszyć, ale odczuwam pewien niepokój... bo zależy mi na tej pierwszej dziewczynie Nie wiem co ja mam teraz powiedzieć dziewczynie, na której mi zależy. Boję się teraz podejść i... no właśnie milczeć na ten temat? W sumie nie jesteśmy razem, ale boję się, że to nas oddali maksymalnie. Jeszcze raz sorry bo nie wiem czy to nie brzmi jak opowieść nastolatka na forum bravo, ale jestem w dość nieciekawej sytuacji... Będę wdzięczny za pomoc.
Jak to mówią od przybytku głowa boli hmmm albo odwrotnie nieważne , z tą z tramwaju załatwiasz sprawę krótko czyli mówisz że ci na kimś innym zależy ,a tej na której ci zależy nie mówisz nic .Dziękuje.
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując