2014-11-29, 12:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część X
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Mialam arbuzową, ale była taka sobie.
Kiedyś regularnie kupowalam z Ziai Pro ananasową, inne mnie nie zachwyciły.
3 ostatnie zużycia: kulka Avon Care, krem na noc Uroda Melisa i krem do rąk Avon.
|

Cytat:
Napisane przez ParoleParole
Na pracowni je miałam. to w sumie wg mnie średnie były i niewarte swojej ceny. Ale dziewczyny się nimi strasznie zachwycały.
Maski algowe masz jeszcze na jadwidze
|
Kurcze, chyba nie będę ryzykować z ta bielendą, skoro mówicie, że bez rewelacji. Będę polować na próbki na allegro, chociaż to średnio opłacalny biznes
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Teraz działa kod CMCILZ7T żel pod prysznic dąb, przy zakupach za 50zł
|
Widzę, że jest szał na wizażu na kremy Tołpy. Dobre są? Ja od nich miałam jedynie micel i żel do mycia twarzy.
Cytat:
Napisane przez Koshatka
Lynn, gdzie kupujesz te koperty?
Wpadły mi jeszcze kolejne zużycia:  - tusz do rzęs Wonder Lash Oriflame Beautywarzy
- olej Jojoba Virgin 100% l'Orient - 100 ml
- masło do ciała Winogrona i Kakao Alterra
To już 22 sztuki. 
|
Maxibiuro.pl 
Byłam w rossmanie- kupiłam hydrożelowe płatki pod oczy na bazie ekstraktu z czerwego wina Efektima (4,19) oraz maseczkę glinkową oczyszczającą Efektima (1,19 zł).
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------
Trafiłam na promocję kosmetyków Vichy w aptece i kupiłam szampon Vichy Neogenic za 54 zł dla mamy na prezent. Może znacie jakies kosmetyki do włosów, które na prawdę dodają objętości fryzury lub podnoszą włosy od nasady? Moja mama jest po chorobie nowotworowej i ma ogromny problem z włosami. Chciałabym jej zrobić fajny prezent na gwiazdkę,bo widzę, że ten problem z włosami ją dobija 
|
|
|