2014-11-29, 23:21
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dlaczego faceci tak się gapią?
Cytat:
Napisane przez Gabrielka92
Masz nową pracę to i nowe środowisko, dlatego pewnie się "gapią", bo patrzą co to za nowa istota  Jak pracujesz w centrum handlowym to masa ludzi się tam przewija, więc może się patrzą kątem oka na stoisko
(chyba, że ktoś podchodzi i wbija w Ciebie wzrok, to przepraszam) a nie konkretnie na Ciebie.
|
Niestety te same środowisko, gdyż wcześniej pracowałam w sklepie obok (dosłownie). Więc nową istotą tam nie jestem. Mówiąc że ktoś się na mnie gapi, mam na myśli kontakt wzrokowy. Więc tak wbijają we mnie wzrok...
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------
Cytat:
Napisane przez delfix10
Ty też musisz się nieźle gapić skoro to wszystko zauważasz  weż się za robotę to nie będziesz miała czasu na myślenie o głupotach typu - gapi się na mnie czy nie?
|
No wiesz.. w 12 godzin nie będę wiecznie patrzeć na towar który sprzedaję, bo bym chyba zrezygnowała po 1 dniu. A to że ja sb wodzę czasami wzrokiem po centrum wokół siebie, i widzę że ktoś się "wlepił" we mnie swoje "gały", to już ja nie uważam żebym się na nich jakoś gapiła. 
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------
Cytat:
Napisane przez beznadziejny123
Gapią się, ponieważ są wygłodniali  A Ty jesteś smakowitym kąskiem 
|
Ale wszyscy tacy... niezaspokojeni?!
|
|
|