Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problemy z cerą itp.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-30, 19:55   #1
Electro24
Przyczajenie

Problemy z cerą itp.

Hej!
Założyłam tutaj wątek przede wszystkim ze względu na problemy z cerą i grzywką (strasznie się kręci - ogólnie masakra). Mam prawie 16 lat, ale chcę coś poradzić na trądzik... Coś polecacie? Ogólnie używam mydła Biały Jeleń i specjalną maść z antybiotykiem i widzę postęp
Także chcę się poradzić pewnej rzeczy - jak się malować (np. szkoła, wyjście z domu)? Pod spodem są pytania wzięte z regulaminu i zdjęcia - chętnie odpowiem na dodatkowe pytania

1.☠Opalanie - Na początku skóra jest czerwona ( to zależy od ilości godzin spędzonych na słońcu), zaś potem pojawia się delikatna złota opalenizna

2.☠Kolor oczu - Mam jasnozielone oczy z ciemnymi plamkami (rzęsy i brwi są także ciemne)

3.☠Piegi - Brak

4.☠Cera - Trądziowa, tłusta

5.☠Naturalny kolor włosów - kręcone, ciemne włosy z złotawo-rudymi przebłyskami siegające łopatek (zapuszczam).

6.☠Kolor ust (naturalny oczywiście) - jasnoróżowy, ale pod wpływem czynników (np. zimna temperatura) robią się czerwone

7.☠W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? - Bardzo dobrze czuję się w czerni, fioletowym i siwym, zaś kiepsko wyglądam w białych ubraniach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141130_202858.jpg (27,7 KB, 131 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141130_202744.jpg (32,4 KB, 178 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141130_202740.jpg (32,4 KB, 152 załadowań)
Electro24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując