2014-11-30, 19:55
|
|
Przyczajenie
|
Problemy z cerą itp.
Hej!
Założyłam tutaj wątek przede wszystkim ze względu na problemy z cerą i grzywką (strasznie się kręci - ogólnie masakra). Mam prawie 16 lat, ale chcę coś poradzić na trądzik... Coś polecacie? Ogólnie używam mydła Biały Jeleń i specjalną maść z antybiotykiem i widzę postęp 
Także chcę się poradzić pewnej rzeczy - jak się malować (np. szkoła, wyjście z domu)? Pod spodem są pytania wzięte z regulaminu i zdjęcia - chętnie odpowiem na dodatkowe pytania 
1.☠Opalanie - Na początku skóra jest czerwona ( to zależy od ilości godzin spędzonych na słońcu), zaś potem pojawia się delikatna złota opalenizna
2.☠Kolor oczu - Mam jasnozielone oczy z ciemnymi plamkami (rzęsy i brwi są także ciemne)
3.☠Piegi - Brak
4.☠Cera - Trądziowa, tłusta
5.☠Naturalny kolor włosów - kręcone, ciemne włosy z złotawo-rudymi przebłyskami siegające łopatek (zapuszczam).
6.☠Kolor ust (naturalny oczywiście) - jasnoróżowy, ale pod wpływem czynników (np. zimna temperatura) robią się czerwone
7.☠W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? - Bardzo dobrze czuję się w czerni, fioletowym i siwym, zaś kiepsko wyglądam w białych ubraniach.
|
|
|