2014-12-01, 18:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W nowym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki 2015 cz. I
Cytat:
Napisane przez MilkaJestem
zle napisalam, beta nie ponizej 0,2 a ponizej 2,0 ale to chyba nic nie zmienia...ale wiesz ja mialam kilka testow tej firmy... no nic, trudno... czekam na @. jak nie przyjdzie zrobie znowu bete, naczytalam sie wielu historii jak to sie laboratoria myla, albo po prostu za wczesnie sie idzie na bete a pozniej jednak jest ciaza... same zobaczcie jest tam kilka historii http://forum.abczdrowie.pl/forum-cia...resu-a-ciaza,6
|
masz rację, sprawdziłam i u mnie na wyniku też miałam beta <2,0. To nic nie zmienia. Są po prostu różne odczynniki w laboratoriach bo niektóre mają taki wynik jak nasz a niektóre piszą, że beta poniżej 1 abo poniżej 5 i trzeba to odnieść do zakresu referencyjnego na wyniku. Pewnie, zdarzają się wpadki w laboratorium jak się próbki pomylą, ale znacznie częściej mylą się testy. A właściwie bardziej to my wypatrujemy tych kresek.
Jak byłam na początku starań to też przeszukiwałam internet i liczyłam, że się pomylili. Jak dla mnie przypadek jeden na milion. Jak mówię, z czasem człowiek nabiera większej pokory do tego wszystkiego. Odetchnij na spokojnie. To dopiero 1 cs. Niedługo na pewno zobaczysz prawdziwe II na teście 
P.S. Jest jeszcze opcja, że na bete było za wcześnie, ale mnie np. gin kazał za wiarygodną uznawać 10 dp owulacji i w zależności od wyniku odstawiać progesteron lub nie.
|
|
|