Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-02, 06:23   #2957
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Izabel moj pistolet to proline 42911 ale jakbym teraz kupowała to patrzylabym zeby miał cienka metalowa końcówkę np dedra DED7552. Sorki ale nie umiem dawac linków na tel oba znajdziesz na allegro za około 20zl.

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

A poza tym to przez ciebie iza wyciągnęlam pudło z ozdobami i jeszcze poleciałam po pudełko z bombkami leo śpi a ja oglądam hihi no i niestety ale jednak mam szklane bombki także na ten rok by trzeba kupic jakieś plastiki. W zeszłym roku mialam różowo, czarno, grafitowe bombki na srebrnym świerku super to wyglądalo do tego calkiem biale lampki. A wy? Ech jak ja kocham święta i odkąd mam Leosia jeszcze bardziej sie nimi jaram
ja mam kompletnie kolorowa choinke. do tego mam na niej prace moich dzieci, suszone pomarancze, moje ozdoby (bede niedlugo robila kotyliony i aniolki z firanek, mam juz firankowy łancuch). do tego mam w planach zrobienie wiencow bozonarodzeniowych i kilku choinek z papieru na okno. powycinalam tez śniezynki i u dzieci w pokoju zawisna na oknie. uwielbiam swieta!

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ----------

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
heja

dopiero 24 a Julka juz budzila sie 3 razy, nie wiem skąd sie to bierze. Jak do roku spala dobrze tak od 2 mscy zmiana o 180 stopni i nie ma nocy zeby sie nie budzila z placzem(zawsze przynajmniej 2 razy) i za kazdym razem jak sie obudzi to od razu siada i placze. U waszych dzieci tez sie sen pogorszyl? Jakies pomysly z czego to sie wzielo ?
nie wiem, obstawiam zeby bo dwojka i czworka na wylocie. jak nie to to zwariuje bo mielismy juz calkiem niezle noce z tylko jedna pobudka...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora