2014-12-03, 22:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
Napisane przez misiaeel
tak 
|
To w takim razie może już powinnam złożyć wniosek do przedszkola? Myślałam że w gdzieś w marcu dopiero.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49184779]Silver, a gdzie to?
U nas koszta ogrzewania nie są tragiczne, mamy piec CO w kuchni, nieduży, ale ogrzewamy nim i nasze 62m, i mojej mamy 2 piętra wyżej 100m Zimą na tę powierzchnię schodzi nam jakieś ... 3 tony? I to zeszła zima, kiedy we wrześniu zaczęliśmy grzać, i aż do kwietnia, w połowie jakoś. 7mcy grzania. Czyli 3tony to jakieś 2000 na metraż 160 (i do tego przejście 2 piętra wyżej).[/QUOTE]
Ale my ogrzewanie gazowe byśmy mieli. Kaloryfery normalnie ale na gaz. Nie na węgiel.
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Hej padam na pysk jelitowka "rzondzi" dzisiaj u nas Pietraszko jak nie jadl tak nie je plus rzyga, maz rzyga dalej niz widzi ja tylko chodze sprzatam i ogarniam ten majdan, wyladowalam na L4 na zuczka po dwoch tyg pracy  Dobrze ze chociaz miesiac zamkniety to w miare czyste sumienie mam bo jakby mi te tony papierow zalegaly to bym sie poplakala chyba
Ide spac poki spokoj chwilowy buziaki
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
Jejku zdrówka dla Was 
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel
Silver a jest tam wydzielona lazienka( w starych kamienicach czesto to prowizorka)czy z hydrualika tez bedziecie musieli sie bawic? Super jak dowiesz co trzeba zrobic, obliczcie sobie ile bedziecie musieli wziac kredytu i jak was to wyjdzie z rachunkami( my tez mamy kredyt, ostatnio obnizalismy, bo bysmy nie ujechali finansowo, ale my mamy wysoki czynsz do tego). Moge Ci powiedziec, ze my tutaj mamy 69-70 metrow, jeden pokoj ogrzewany jest na minimum, bo tam nie siedzimy i rachunek za gaz wyniosl nas od 20 pazdziernika do 20 listopada niecale 200 zl. W tym miesiacu pewnie 300. Najwyzszy za miesiac zimowy(jeden miesiac) mielismy jakies 500 zl. Wiadomo, jak zainwestujecie w lepszy piec to na pewno bedzie mniejszy. Trzymam kciuki oby to wyszlo ok i zebyscie w koncu mieli swoje 
|
Jest postawiona ścianka na łazienkę. Ale potrzebujemy zgodę bo poprzedni lokator miał ją nielegalnie Oczywiście wszystko da się zrobić 
Cytat:
Napisane przez Aga8484
Ja tak samo !!!
Przecież nikt mi do szafek nie zagląda. Nie ogarniam tego.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
|
O i ja mam takie samo zdanie 
Cytat:
Napisane przez neti1
P.s. Silver gratulacje za dobre wieści-no ale tak jak dziewczyny mówią-Wszystko dobrze sprawdźcie
A jeszcze przepraszam-na jakiej zasadzie macie mieszkanie bo ja nie w temacie)
|
Dostaliśmy mieszkanie z urzędu. Remont na własny koszt. Mamy trzy miesiące na zrobienie remontu. Dali nam listę co TRZEBA przez te 3 miesiące zrobić. Po tym czasie przychodzi komisja.Sprawdzają czy wszystko zrobione. Jak tak , to mieszkanie jest nasze.
Cytat:
Napisane przez hope01
Silver ja  za Was trzymam i Waszą decyzję. TZ mój mówił, że dobra gazówka i nie będziecie mieć wysokich kosztów
|

No właśnie na necie wczoraj czytałam że lepiej zainwestować w lepszy , droższy piec i potem są mniejsze rachunki
|