Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-03, 22:04   #265
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
tak
To w takim razie może już powinnam złożyć wniosek do przedszkola? Myślałam że w gdzieś w marcu dopiero.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49184779]Silver, a gdzie to?

U nas koszta ogrzewania nie są tragiczne, mamy piec CO w kuchni, nieduży, ale ogrzewamy nim i nasze 62m, i mojej mamy 2 piętra wyżej 100m Zimą na tę powierzchnię schodzi nam jakieś ... 3 tony? I to zeszła zima, kiedy we wrześniu zaczęliśmy grzać, i aż do kwietnia, w połowie jakoś. 7mcy grzania. Czyli 3tony to jakieś 2000 na metraż 160 (i do tego przejście 2 piętra wyżej).[/QUOTE]
Ale my ogrzewanie gazowe byśmy mieli. Kaloryfery normalnie ale na gaz. Nie na węgiel.
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej padam na pysk jelitowka "rzondzi" dzisiaj u nas Pietraszko jak nie jadl tak nie je plus rzyga, maz rzyga dalej niz widzi ja tylko chodze sprzatam i ogarniam ten majdan, wyladowalam na L4 na zuczka po dwoch tyg pracy Dobrze ze chociaz miesiac zamkniety to w miare czyste sumienie mam bo jakby mi te tony papierow zalegaly to bym sie poplakala chyba

Ide spac poki spokoj chwilowy buziaki

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Jejku zdrówka dla Was
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Silver a jest tam wydzielona lazienka( w starych kamienicach czesto to prowizorka)czy z hydrualika tez bedziecie musieli sie bawic? Super jak dowiesz co trzeba zrobic, obliczcie sobie ile bedziecie musieli wziac kredytu i jak was to wyjdzie z rachunkami( my tez mamy kredyt, ostatnio obnizalismy, bo bysmy nie ujechali finansowo, ale my mamy wysoki czynsz do tego). Moge Ci powiedziec, ze my tutaj mamy 69-70 metrow, jeden pokoj ogrzewany jest na minimum, bo tam nie siedzimy i rachunek za gaz wyniosl nas od 20 pazdziernika do 20 listopada niecale 200 zl. W tym miesiacu pewnie 300. Najwyzszy za miesiac zimowy(jeden miesiac) mielismy jakies 500 zl. Wiadomo, jak zainwestujecie w lepszy piec to na pewno bedzie mniejszy. Trzymam kciuki oby to wyszlo ok i zebyscie w koncu mieli swoje
Jest postawiona ścianka na łazienkę. Ale potrzebujemy zgodę bo poprzedni lokator miał ją nielegalnie Oczywiście wszystko da się zrobić
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ja tak samo !!!
Przecież nikt mi do szafek nie zagląda. Nie ogarniam tego.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
O i ja mam takie samo zdanie
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
P.s. Silver gratulacje za dobre wieści-no ale tak jak dziewczyny mówią-Wszystko dobrze sprawdźcie
A jeszcze przepraszam-na jakiej zasadzie macie mieszkanie bo ja nie w temacie)
Dostaliśmy mieszkanie z urzędu. Remont na własny koszt. Mamy trzy miesiące na zrobienie remontu. Dali nam listę co TRZEBA przez te 3 miesiące zrobić. Po tym czasie przychodzi komisja.Sprawdzają czy wszystko zrobione. Jak tak , to mieszkanie jest nasze.

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Silver ja za Was trzymam i Waszą decyzję. TZ mój mówił, że dobra gazówka i nie będziecie mieć wysokich kosztów

No właśnie na necie wczoraj czytałam że lepiej zainwestować w lepszy , droższy piec i potem są mniejsze rachunki