Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problematyczna sytuacja z lokatorką.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-03, 22:06   #6
JoannaIrminaTitina
Raczkowanie

Dot.: Problematyczna sytuacja z lokatorką.

Cytat:
Napisane przez Minf Pokaż wiadomość
Współczuję sytuacji, jedynym wyjściem jest wyprowadzka, a do tego czasu cóż, będziesz musiała się przemęczyć, chociaż potrafię sobie wyobrazić jak ona działa Ci na nerwy. A o co chodziło z Twoim chłopakiem i tym, że ona się prawdopodobnie w nim podkochuje? Były z jej strony jakieś dziwne sytuacje?
Ogólnie narmalnie, kiedy ktoś do mnie przychodzi ona siedzi w swojej podartej brudnej odzieży (nie pierze bo "nie umie" ). Kiedy zjawia się moj facet to już ubiera sięjak człowiek i cycki na wierzch i już jest miła do porzygu wielce pani perfekcyjna pani domu. Widzę, że bardzo interesuje się losami mojego partnera, non stop wypytuje o niego, zaczepia na fb. No i kiedy on do mnei dzwoni czy daje jakiś drobny prezent to juz jest wściekła. Ona potrafi nie napisać swojemu chłopakowi smsa przez parę dni a co dopiero zadzwonić. Widzę, że gryzą ją "materialne aspekty". np. Jej facet nic nigdy jej nie kupił przez 3 lata związku (chodzi o sprawy typu kwiatek). A ona sama mu kupuje. U mnie jest odwrotnie. Lubimy sobie dawać drobiazgi nawzajem....

Edytowane przez JoannaIrminaTitina
Czas edycji: 2014-12-03 o 22:08
JoannaIrminaTitina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując