Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 07:58   #946
maladT
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Mala - a czemu juz do Jacka P. nie chodzisz?
jakos mnie wkurzały te ciagłe kolejki u niego, a po 2 do mojej ginki mam 300m na piechote dojde nawet rodzac
Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
U dzisiaj czytam w gazecie przepis 'pierś z tymiankiem' i jaki obraz uroił mi się w głowie? Oczywiście że Aga z Tymiankiem przy cycu :lol :
a ze mnie sie śmiałyscie ze jak widze reklame Tymianek i Podbiał to o Adze mysle
Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość

ehhh, no wlasnie ja tez mam mieszane uczucia co do przychodzenia poloznych
jestem ciekawa jaka do mnie przyjdzie :/ nie znam ich przeciez
a one maja za zadanie obejrzec dom itd....
takie to dla mnie naciagane

wiadomo, super jak sie trafi fajna normalna, ale wolalabym zeby czegos takiego nie bylo
ciekawa jestem jak to jest własnie w Toruniu z połoznymi. ja z Wiki to mieszkałam na wsi u rodziców jak przyszła i szczerze to bardziej to był wywiad typu a gdzie ojciec dziecka (a ja samotna matka od 2 miesiaca ciazy) i powod do plotek w całej gminie. Fakt ze mała obejrzała i moja Bożene co fajne nie było bo niby jak mozna sie rozłozyc na kanapie by miała super dostep.

Ja tam mam schize ze przyjdzie akurat jak bede miała syf tygodnia i zacznie sie czepiac. Chociaz moze nieee....
Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Mała 156/87 to jest ok ciśnienie? Ja nie wiem jak Ci lekarze nas prowadzą cholera nasz gin to by już chyba uśmiercał. Ja jak mam 125/85 w gabinecie to mówi że może być. Mi mówili że jak jest 150/100 to od razu do szpitala.
no u mnie mowila ze jak 2 wartosc 90 przekroczy to szpital... bo to dla dziecka niebezpieczne jest wtedy

wrociłam ze szkoły (taaa jestem z siebie dumna), ze spaceru gdzie troche tylko koles ciagnał ale to dlatego ze za mało dopasowałam kolczatke i mu sie odwracała. gad jeden jak tylko poczuł ze kolce sa na zewnatrz to przyspieszał, a jak przy ciele to grzeczny jak aniołek. dzis juz ja mu ta kolczatke dopasuje jak nigdy.
troche ogarnełam (baaardzo troche), zdjełam pranie, właczyłam pralke, nastawiłam zmywarke. w planach dzisiaj mega ogarniecie bo dzis od 17-20 maja byc faceci do mojego zepsutego kaloryfera. najlepiej ze jak sie okaze ze trzeba wymienic termostat to uwaga koszt tylko 130zł oby to jednak była pierdoła bo sie załamie. Zaraz dzwonie do meza a potem chyba z 1,5h spanka... reszte rzeczy ogarne po pobudce... na wieczór zas mam prasowanko wiec uroczko.
jutro za to dzień prania Oliwii pozostałych rzeczy, czyli skarpetki, rajstopki, czapki, kombinezony i pościele, no i dzien sprzatania co bym sie nie nudziła za bardzo przeciez

aaaaaaaaaaaaaa
Jesteś w 32 tygodniu ciąży
(31 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 8
Trymestr: 3
Wiek płodu: 29 tydzień
Data porodu:
5 lutego 2015
(pozostało 63 dni)

Oliwka 07.02.2015

Edytowane przez maladT
Czas edycji: 2014-12-04 o 08:00