2014-12-04, 08:16
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Nadrobiłam!
Witam się i ja
Basie wszystkiego naj naj naj !!! 
Gianna M fajnie, ze udało się zaskoczyć tż-ta My nie wyszliśmy - jak tż mnie zobaczył po pracy to stwierdził, że jedziemy do domu i winko będzie i bzyku bzyku Nerwa miałam mega wczoraj, opiernicz zebrałam w sumie dwa razy plus na koniec zarzut że nie zrobiłam czegoś co zrobiłam ( dowód na szczęście mam ) . Nie wiem o co kaman czuję że szukają haka bo nie wiedzą jak mi powiedzieć, ze nie ma dla mnie miejsca ? Czas pokaże.
kasiab91 trzymaj się tam !
_Kluska_ zrozumiałe, że skupiasz się na Hani. Daj znać jak dziś poszło. Ciocia chyba powinna bardziej się wczuć, ale może też stresuje się Twoją obecnością. Dobrze będzie!
zophiee Kochana co się stało ?
Ziajka ja dziś też z katarem się obudziłam ;( Fajny dzień miałaś Oby więcej takich !!
mysia1986 spokojnego dnia !!
89migotka kciukasy mocne żeby wszystko się udało !!!! Musi być dobrze !!
RudaEwcia25 Pidżamkowcu-harbatoholiku spokojnego dnia. A z Halenką jeszcze CI się zmieni
iza243 współczuję nocki, a w pracy będzie coraz lepiej. Zobaczysz. Fajnie, że tż się stara.
A u mnie....szefa nie ma jeszcze, a jak będzie przyatakuję co ze mną. I tak ma na mnie nerwa to co mi zależy. Wypiłam dwie kawy i mi się chce :|
|
|
|