2014-12-04, 09:22
|
|
|
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Cytat:
Napisane przez stefan89
a co do ubioru. jak ubieracie dzieci jak zjeżdżacie do samochodu, który jest w parkingu podziemnym?
|
Yyyy... Nie mam pojęcia, bo moje auto stoi pod blokiem 
Ale jeśli temperatura jest taka jak piszesz to raczej też bym nie ubierała za grubo.
Cytat:
Napisane przez margo80
dziewczyny, jakie zabawki do kąpieli polecacie? co się podoba Waszym dzieciom?
|
Zwykła gumowa kaczka u nas jest hitem 
Cytat:
Napisane przez karalalalajna
No właśnie my taki mamy, a nawet dwa  bo dostaliśmy w prezencie.... Może któraś z Was jest miłośniczką takich nocników i chciałaby odkupić? 
|
Wow - no to fajowe prezenty 
Sama patrzyłam na ten nocnik, ale cena mnie przygwoździła 
Cytat:
Moje dziecko boi się i zaczyna płakać jak kicham  Fakt, że to moje kichanie to nie jest delikatne a-psik, no ale skąd mu się wzięła taka reakcja, to nie wiem...
|
Przypomniałaś mi o moim ulubionym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=ZP6vldAyZEU
Cytat:
Napisane przez filupka
Emil ma już prawie 10 kg i 80 cm. No i czekamy jeszcze trochę aż urośnie i może koniec stycznia bądź luty kupimy nowe.
|
To co Wy macie za nosidło? 
Kacper ma jakoś ok 75 cm i już ma głowę na równo, więc zmieniliśmy fotelik jakiś czas temu 
Cytat:
Napisane przez Smarrita
Było już o prezentach ale nie było o Mikołaju  Przynac się proszę, kto u Was się przebiera, jeśli się przebiera?
|
U nas Kacper będzie przebrany za mikołaja 
Cytat:
Nosidełko jest o tyle fajne, że jak dziecko zaśnie w aucie, to można spokojnie przenieść w nosidełku do domu i ono sobie jeszcze dosypia. A z fotelika już trzeba wyciągnąć i nie ma gwarancji, że dziecko się nie obudzi....
|
Zazdroszczę jeśli macie taką możliwość - u nas już od baaaaardzo dawna wyciągnięcie nosidła z auta oznaczało pobudkę
|
|
|