Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 08:35   #4102
boleczka93
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.VI

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
A i witam się w 24 tc
Jeszcze z 10-11 tygodni i przestanę się zamartwiać o poród przedwczesny
Gartulacje

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Witaj
U mnie dziś początek 24 t.c. ale t.p. mamy inny

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ja też pomyślę o tym, a szpital mam blisko domu, wiec byłoby idealnie

A jakie Twoje ulubione firmy,jesli moge spytac? Ja pracowalam jedynie na mollonie i moge polecic. Jak się dobrze go nałoży, trzyma sie 2-3tyg. Oczywiscie nie mowie ze u wszystkich, ale klientki ktore mialy mocne pazurki byly zadowolone bardzo
Co do ksiegowosci ja tez sie nie wypowiadam...

Jej, ale fajnie masz ze macie tv w sali. U nas nawet lazienka na korytarzu byla. Obys wyszla juz jutro do domku

Ja tez dzis do endo jade, wyniki odbieram po drodze, zobaczymy co tam tym razem wyszlo. A przedtem jeszcze wizyta u dentysty mnie czeka :/

Zleci szybko, w ogóle mam wrazenie, ze dopiero co polozna sie mnie pytala, czy czuje ruchy maluszka, a to juz miesiac zlecial...

Kciuki za wyniki
A co do hybryd to pracowalam na Mollonie ale jakos mi nie podszedl. Ja teraz robie Gelish Harmony i Cucci naprawde polecam ale cena niestety nie jest mala

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Pani profesor byla u mnie i powiedziala, ze przed wyjsciem jeszcze raz chce mnie przebadac i zrobic usg wiec jak bedzie wszystko dobrze to dzis wychodze, bo nie ma sensu mnie dluzej trzymac prosze o kciuki
Super

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

A ja sie poklocilam z M w samochodzie, super mi sie zaczal dzien ehh..

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora