Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 08:56   #612
_Kluska_
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Hej

Basieńki sto lat i samych pomyślności
Zawsze w barbórkę myślę o mojej ukochanej prababci Basi, to była niesamowita kobieta
Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość

Ruda ja tez Kocham herbate tylko ze ja w kubku
O to to

Mili popie.przona ta Twoja firma nieznosze takich podchodow i niejasnosci

Gianka :brawo: super organizacja

Ziajka piękny dzień wreszcie m8eliscie czas dla siebie. Mam nadzieję że jak te zabki wyjda to juz od razu kilka na raz i trochę odpuszczą

Iza o kurczaki. Połóż się z Domisiem przed wyjściem, chociaż na 30 min, to dużo daje

Mysiu spokojnego w miarę możliwości dnia

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Lila to ona ma się denerwować, nieTy spokojnie a wszystko wyjdzie pięknie co gotujesz?

U nas właśnie jest drzemka. Hanka coś czuje w kościach bo w ogóle nie chciała sama spać, muszę leżeć obok
Gianka kupy przeszły w dniu kiedy dwójki były już widoczne pod dziąsłem i...od razu zaczęła płynąć z nosa woda. Strumieniem nie jest to typowy katar, nasivin nie pomaga (a poprzednio pomagał od razu). Martwię się bo to spływa też do gardła, nie wiem czy jutro do dr nie pojdziemy po ten mucofluid czy coś innego co zapobiegnie temu potopowi. Martwiłam się jak w żłobku z tym ale no problem, Anielka ponoć ząbkuje identycznie (i kupa i katar) i wiadomo że to nie zaraża.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Jak pomóc dziecku odkasływać? Jest jakiś sposób?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora