Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 09:10   #4256
BreaveGirl
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 20

Dzień dobry Dziewczyny

Kurka widzę, że mało wesoło u co niektórych, i plecy bolą i kłuje coś.
Mnie tez czasem ból pleców łapie

Kasikwwa jestem ciekawa jak to się wszystko dalej rozwinie. Ciekawe co powie lekarz na to i jaką postawę przyjmie co najważniejsze wtym przypadku. Będę czekała z niecierpliwością na info od Ciebie i trzymam kciuki ,zeby to spotkanie z lekarzem rozwiało Twoje wątpliwości i zaowocowało jakimś sensownym rozwiązaniem.

Na dzień dzisiejszy tj. 3 tygodnie dzisiaj mija po operacji śpię już prawie płasko, nadal tylko na plecach. I tak już jest lepiej ponieważ mogę się trochę pokręcić podczas snu i nie leżę jak paralityk. Nie podnoszę jeszcze rąk do góry. Noszę nadal pas , już mi on tak bardzo nie przeszkadza. W zaleceniach niby jest ,ze pas nosić 3 tygodnie a potem zobaczymy, zatem muszę napisać do Dr co dalej.
Poprawia mi się trochę wygląd skóry na piersiach tj. powoli znikają krostki, brzuch już wraca do siebie bo miałam bardzo wzdęty.
Wieczorem postaram się wstawić jakieś nowe foty.

Zyczę Dziewczyny dobrego dnia

P.S. Kasikwwa - o cholera własnie doczytałam co napisałaś! Co to się wyrabia z tym lekarzem? :-(

Edytowane przez BreaveGirl
Czas edycji: 2014-12-04 o 09:12
BreaveGirl jest offline Zgłoś do moderatora