2014-12-04, 10:01
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
Napisane przez buu007;49198577
[B
|
mam dokładnie ten sam - jeszcze z kruszarką do lodu i jestem bardzo zadowolona
Cytat:
Napisane przez AGATA2605
A ja wróciłam od okulisty, i oczywiście babka wysyła mnie na cesarkę, twierdzi że mam bardzo cienką siatkówkę i poród naturalny może mi zaszkodzić. Także złapałam lekkiego doła zobaczymy jak się Gin do tego ustosunkuje muszę do 17- stego poczekać bo dopiero mam wizyte brrrrrr 
|
szkoda że jednak cc, ale po co ryzykować, że potem będą komplikacje? zobaczymy co powie gin, możesz ewentualnie iść do jeszcze jednego okulisty 
Cytat:
Napisane przez emdzik
Heheh ja też nie wiem kiedy za moją torbe się wezme...
|
no ja własnie tez sie zastanawiam... kasy z zusu nie mam, nie mam za co zamówienia w gemini zrobic... niby TZ moze mi dac, ale kurde... gdzie są moje pieniądze? 
Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka
I muszę się przyznać że wczoraj byłam z mężem bardzo niegrzeczna ale dobrze to wpłynęło na mnie i mój brzuch
|
no to gratuluję i zazdroszczę 
u mnie posucha straszna... mam w ogóle jakiś kryzys... zaczynam panicznie bać się porodu, w sensie że nie dam rady, ze jednak będzie za bardzo bolało, że potem nie dam sobie rady z takim maluszkiem... totalnie abstrakcyjne, bo przeciez tyle kobiet rodzi, będzie TZ do pomocy... a ja wpadam w panikę 
dodatkowo mam wrazenie, że od jakies czasu oddalamy sie od siebie z tz. Ja siedzę w domu, nic ciekawego sie nie dzieje. Mam wrazenie ze czasem to nawet nie mamy o czym ze sobą rozmawiać wieczorem jak się już widzimy. No bo ile mogę mówić o kremie do pupy? Czuje się taka nieatrakcyjna i do niczego. Nie mam na nic energii. W łózku od jakiegoś czasu nie dzieje się absolutnie nic. Mam wrazenie,że juz nie mogę mieć żadnych oczekiwań od życia.
Ostatnio każde jego wyjscie z domu do kolegi odbieram jako ucieczkę od małointeresującej żony...
Z TZ cieżko mi pogadać, bo od razu zaczynam płakać, on nie rozumie dlaczego i nic z tego nie wynika.
Nie wiem czemu mam takie doła... 
przepraszam, ale musiałam się wyżalić
|
|
|