Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 10:02   #615
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
Hej kochane.
Wieczór ciężki. Tz jeszcze przytloczyl wieczorem problemami.
Długo rozmawialiśmy a do tego kiepska noc Borysa.
Zdycham...
Już wybieram się do pracy.

Basie wszystkiego najlepszego[emoji8]
Mam nadzieje że problemy udało się rozwiązać
Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
hej

Mili
może tylko się nakręcasz? Czasem tak jest wbijamy sobie coś do główki obyś nie miała racji

BASIE WSZYSTKIEGO NAJ

Gianna super niespodzianka

Ziajka, Iza, Zophie witam w klubie fatalnych nocek U nas darcie od 1:30 do 2:30.. była pełnia może przez to?

Wczoraj do północy działaliśmy na korytarzu i w końcu ma ładny kolor Jeszcze Tż musi skręcić garderóbkę i w końcu będzie jakoś wyglądał Bo ost mieszkaniec pomalował go na zgniłą zieleń

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Jutro przyjeżdża mój kochany braciszek - chrzestny Natanka ze swoją nową dziewczyną, z którą jest już jakiś czas, ale do tej pory ją ukrywał Denerwuję się Muszę zrobić coś pysznego z tej okazji, obiad i ciasto
Czemu ja ukrywał?
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Ja narazie nie dam rady nadrobić młoda nie chce spać . Ja juz u nas ogarnęłam wiec jest ok . Nie zapowiedziane przyjeżdża po mnie koleżanka i jedziemy do rampersa. Wczoraj kupiłam dade i jestem zadowolona z nich .

Baba od wózka zrobiła mnie w konia . Jestem wk****a jak nie wiem co .

Wczoraj jak byłam u mamy Wanessa ugryzla żółw i ma ślad . No trudno . Teraz się go boi .
Wieczorem wejdę do k. i napisze mój problem
Nie cierpie czegoś takiego.

Pospałam z małym godzine teraz szybko obiad i makijaż do pracy.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora