Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Cytat:
Napisane przez zophiee
Hej kochane.
Wieczór ciężki. Tz jeszcze przytloczyl wieczorem problemami.
Długo rozmawialiśmy a do tego kiepska noc Borysa.
Zdycham...
Już wybieram się do pracy.
Basie wszystkiego najlepszego[emoji8]
|
Mam nadzieje że problemy udało się rozwiązać
Cytat:
Napisane przez Lila_27
hej 
Mili może tylko się nakręcasz? Czasem tak jest  wbijamy sobie coś do główki  obyś nie miała racji
BASIE WSZYSTKIEGO NAJ
Gianna super niespodzianka
Ziajka, Iza, Zophie witam w klubie fatalnych nocek  U nas darcie od 1:30 do 2:30.. była pełnia może przez to?
Wczoraj do północy działaliśmy na korytarzu i w końcu ma ładny kolor  Jeszcze Tż musi skręcić garderóbkę i w końcu będzie jakoś wyglądał  Bo ost mieszkaniec pomalował go na zgniłą zieleń 
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------
Jutro przyjeżdża mój kochany braciszek - chrzestny Natanka ze swoją nową dziewczyną, z którą jest już jakiś czas, ale do tej pory ją ukrywał  Denerwuję się  Muszę zrobić coś pysznego z tej okazji, obiad i ciasto 
|
Czemu ja ukrywał?
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a
Ja narazie nie dam rady nadrobić młoda nie chce spać . Ja juz u nas ogarnęłam wiec jest ok . Nie zapowiedziane przyjeżdża po mnie koleżanka i jedziemy do rampersa. Wczoraj kupiłam dade i jestem zadowolona z nich .
Baba od wózka zrobiła mnie w konia . Jestem wk****a jak nie wiem co .
Wczoraj jak byłam u mamy Wanessa ugryzla żółw i ma ślad . No trudno . Teraz się go boi .
Wieczorem wejdę do k. i napisze mój problem
|
Nie cierpie czegoś takiego.
Pospałam z małym godzine teraz szybko obiad i makijaż do pracy.
Domiś-30.12.13 godz 11:05
Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
|