2014-12-04, 10:02
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopadowe Mamy 2014- część I
Cytat:
Napisane przez Kasia427
Indra, Kostka zgadzam się z Wami w 100 %.
Frau ja to w sumie dzieciom juz kupilam, jeszcze myślę co Adasiowi na urodziny bo ma 27.12  z mężem to my sobie sami kupujemy bo my to się tak dobraliśmy, że to co jemu się podoba, czym on się zachwyca, co jemu smakuje to dla mnie to porażka.. i odwrotnie... wiecie jakie to uciążliwe gotować... jak mi zupa smakuje to już wiem, że on zje bo zje, a jak coś spieprzę w kuchni to on się zachwyca  i tak jest od kiedy się znamy... muzyki zupełnie innej słuchamy... no komedia... jeszcze NIGDY nie trafił z prezentem dla mnie :P
Teraz na imieniny wiecie co mi kupił... szampon dla młodych mam przeciw wypadaniu włosów !!! Gdzie wie, że marzę od zawsze żeby mi trochę włosów wypadło, bo mam gęste, grube i wcale mi nie wypadają!
Także my sobie prezenty sami kupujemy, wolę nie ryzykować..
|
Mój syn ma pomysły nowe co chwilę, a mąż zawsze znajdzie coś dla siebie na ryby, teraz chce skrzynkę na połowy na lodzie, mi kupuje perfumy co roku, na łatwizne idzie, ale zapachy ładne wybiera.
Rok temu kupiliśmy PS3 z movami, kamerka i grami dla calej rodziny.
Dla mamy mam piekną ręczne wykonaną lnianą bizuterię, dla taty kłopot, bo on wszytsko ma, ale chyba kupimy komplet szklanek i kielliszków z grawerowanymi leśnymi zwierzętami, babcia chce łyżeczki do latte, mało wiem, ale babcia bardzo praktyczna kobieta, najchętniej to by proszek do prania przygarnęła albo domestos. Jeszcze brat i jego dziewczyna, myślę cały czas.
Polecam portal Dawanda.pl, ja się wejdzie, to trudno wyjść.
Dla Lilki chyba zamówię jakąs sensoryczną maskotkę.
Ja wiekszość rzeczy zamawiam w necie, potem tylko dorzucam jakieś kosmetyki, nie łażę po sklepach, bo nie lubię.
Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious
Dziewczyny, pytanie za 100punktów. Czy laktator powinno się trzymac przy piersi czy on sam siłą ssania ma się tam utrzymywać?
|
Chyba podtrzymać trzeba trochę, bo jednak odpadnie, sama nie wiem, ręczny trzymam.
|
|