Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 11:16   #2298
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
To się naczytałam
Też chcę kupić sobie telefon na Święta, ale nie mam pojęcia, który wybrać Do 700-800 zł.

Potrzebuję go głównie do przeglądania stron internetowych, facebooka i robienia zdjęć, słuchania muzyki. Nie do dzwonienia zepsuł mi się aparat, więc teraz wiele wymagam od nowego telefonu. Tak samo ze słuchaniem muzyki.
Ważne, żeby nie przymulał, był szybki, ładny i miał duży ekran

Myślałam o Lumii, np. 630, jest ładna, ma dość duży ekran, ale 512 RAM'u i słabszą rozdzielczość. Poza tym, ja jestem przyzwyczajona do Androida.

Myślałam o Xperii E3, znowuż ekran ale: 5megapikseli, tylko 4 gb pamięci.

Już byłam zdecydowana na LG Optimus L9 ii, duży ekran, dobra rozdzielczość, kamera 8 megapikseli, ale podobno łatwo się rysuje, a obudowa trzeszczy

Tak samo LG L90, ale ma słabszą rozdzielczość niż L9.

Sony Xperia m2, 16 GB, duży ekran, 8 Mpix, jak z tą rozdzielczością 540x960?

Samsung Galaxy s3 neo, 16 gb, duży ekran, świetna rozdzielczość, 8Mpix, ale podobno słaba bateria i przymula no ale jest piękny

Jak tak dalej pójdzie, to nigdy się nie zdecyduję

No i jeszcze mogę dostać od kolegi Galaxy Note 2 za ok. 650 zł, ale się zastanawiam, po co mi taki telefon?
co do LG L9 II- używa go mój wujek który do tej pory wszystkie telefony sklejał kropelką, bo mu trzeszczało, a ten jeszcze nie sklejony od pół roku i nic trzeszczy zdjęcia tez robi przyzwoite, no i można go dostać za 500 zł
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując