Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015!! cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 10:24   #3430
scotasia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
Super! Gratuluję córuni!

katarek do odkurzacza - a co to

A woreczki na pieluchy to jakieś niezbędne są?? Ja chyba sobie daruję, do tamponów też nie używam...
Katarek do odkurzacza to najbardziej niezbędna rzecz moim zdaniem Po odciąganiu fridą zawsze i ja i mąż byliśmy chorzy, zwykła gruszka średnio zdaje egzamin. A katarkiem siup i po katarze
Woreczków na pieluchy nie miałam, też myślę, że zbędna rzecz

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
Gratuluje wizyt i poznania płci.
Wyparwka u niektórych idzie pełną parą. Ja jeszcze czekam bo nei wiem kto tam mieszka.
U mnie lepiej już Karat przechodzi po mału. Mlody na szczęście nie podłapał i mam nadzieję że nie podłapie. W sobote mam i Mikołaja i urodziny chrzesnicy. Do tego mały na imieniny więc bedzie ruch.
Kefii myślałam, że to Twoja propozycja imienia dla synka
Dobrze, że zdrowiejesz i że synek nie złapał.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Już do szkoły rodzenia? W którym tc jesteś? U nas zapisują od 30 t.

Dziewczyny wy bierzecie jakieś witaminy, coś w stylu Prenatal itp ? Ja prócz kwasu foliowego przez 3 miesiące i aktualnie żelaza nie brałam nic i tak się zastanawiam czy nie kupic sobie Prenatal na 2 trymestr.

Maleństwo pozdrawia wizażowe ciotki kopniakami!
Ja biorę Novovit duo, dostałam od koleżanki całe opakowanie.
W pierwszej ciąży w 30 tyg to ja już byłam po całym kursie szkoły rodzenia I bardzo dobrze się złożyło, bo po 30 tyg musiałam leżeć. Także moim zdaniem jak jest możliwość pójść wcześniej na SR to nie ma co się zastanawiać

Byłam dziś w labo na kłuciu, wyniki po południu. Wybrałam się autobusem, wracam do domu i co? Znowu nitki krwi w śluzie Dobrze, że jutro wizyta....

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2014-12-04 o 10:25
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora