Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 10:26   #995
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5

dzien dobry
jak czytam, że macie wszystko pokupowane i zostały Wam pojedyńcze rzeczy to czuję mocny stres...

Maciejka
ty miałaś takie ciśnienie ?
a jak ty chcesz rodzić? nastawiasz się na SN czy jest Ci wszystko jedno? przy takim ciśnieniu wskazanie jest do cesarki, bo takie ciśnienie to jest ryzyko... odklejenia łożyska, krowtoku itd... Położna nas bardzo uczulała na to żeby mierzyć, i jak coś to leczyć, że nie ma żartów z ciśnieniem i zwlekania. Na twoim miejscu powiedziałabym o tym ginowi, bo jeśli przy porodzie miałabyś mieć takie ciśnienie, a wiadomo, że to nie stan spoczynku, ani nawet odpoczynku, więc będzie wyższe, to mogą przejąć Cię na CC... a w takim wypadku chyba wolałabym z góry wiedzieć, czy ono będzie czy nie, i jeśli tak, to żeby było planowane i wiadomo pod czyim okiem, a nie na chybił trafił... Zastanów się nad tym porządnie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Byłam dziś na badaniach i się pytam kto ostatni i ludzie do mnie że jestem w ciąży i mam wejść bez kolejki. Byłam w szoku zwłaszcza że przepuścił mnie dziadek ! Ja się nie pchałam a sami zaproponowali. No szok
wow :O jestem w szoku też no ale to super, dobry lab, hehehe

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Ja też mam suche wargi i ten carmex pomaga. Na kącik pomogł mi krem na odparzenia taki z cynkiem
też mam suche i kącik mi pęka, zainwestowałam w tn carmex ale on kurde zawiera ten kwas salicylowy i choć go używam to jednak ograniczyłam nieco. Wiem, schiz
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora