Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 10:29   #4265
BreaveGirl
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 20

Shazney , jeszcze nie spałam na boku. Jeszcze chronię cyce, takie nowe one , szkoda by było je przygnieść

Marnia - ja nie smaruję Linomagiem , smaruję masłem z Ziaji. Chodzi o to żeby natłuścić skórę na piersiach. Wydaje mi się, że balsam sie sprawdza. Wczoraj zrobiłam delikatny peeling biustu i powoli krostki będą się wynosić zapewne.

Auta jeszcze nie prowadziłam Może spróbuję dzisiaj. Ja zdaję sobie sprawę jakim mogłabym być zagrożeniem na drodze jadąc moim smokiem nie mając w pełni sprawnych rąk.
Wolałam nie ryzykować bez potrzeby. Mimo ,ze mam spory kawałek do pracy wolałam pieszo pójść , albo maż mnie zabierał.
Spacery jednak dobrze mi robią, brzuch wraca do normy , zrzuciłam 2 kg , dotleniona. Jedyny minus to taki ,ze wchodzę do sklepów a potem przychodzi opamiętanie ,ze nie mogę dzwigać. Staram się nie podnosić więcej w jednej ręce niż 2 kg.

Zboczenie w przestrzeganiu zaleceń, wiem. Dzięki jednak temu zawsze szybko dochodziłam do siebie po solidnych kraksach, kontuzje nie odnawiały się nigdy.

Czasem do dzisiaj nie wierzę, ze zdecydowałam się na te cyce

Cześć Mon Fajnie ,że wróciłaś cała! Kuruj się

Edytowane przez BreaveGirl
Czas edycji: 2014-12-04 o 10:30
BreaveGirl jest offline Zgłoś do moderatora