|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3
Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi, zagladnę w takim razie dziś do apteki i doradzę się farmaceuty 
Dzwoniłam dziś do Szkoły Rodzenia, Panie powiedziały że zapisy są od 28 tygodnia, także jeszcze chwilę poczekam, choć powiem szczerze że już się doczekać nie mogę 
Tak w ogóle to powiem Wam że przed ciążą lubiłam oglądać wszelkie programy związane z porodem, teraz to mnie szlak trafia jak szukam czegoś w tv a co drugi program - poród. Omijam szerokim łukiem 
Cytat:
Napisane przez Santilia
to będzie dwóch Michałów na wątku
ja biorę Fembion 2.
muszę dzisiaj posprzątać chałupkę. jakoś ostatnio mam lenia i nic mi się nie chce.. też tak macie? 
|
U mnie zależy od dnia, ale i owszem zdarza się dzień lenia 
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676
|

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676
|
megaaaa też takie zrobię 
Cytat:
Napisane przez scotasia
Katarek do odkurzacza to najbardziej niezbędna rzecz moim zdaniem  Po odciąganiu fridą zawsze i ja i mąż byliśmy chorzy, zwykła gruszka średnio zdaje egzamin. A katarkiem siup i po katarze 
Woreczków na pieluchy nie miałam, też myślę, że zbędna rzecz
Kefii myślałam, że to Twoja propozycja imienia dla synka 
Dobrze, że zdrowiejesz i że synek nie złapał.
Ja biorę Novovit duo, dostałam od koleżanki całe opakowanie.
W pierwszej ciąży w 30 tyg to ja już byłam po całym kursie szkoły rodzenia  I bardzo dobrze się złożyło, bo po 30 tyg musiałam leżeć. Także moim zdaniem jak jest możliwość pójść wcześniej na SR to nie ma co się zastanawiać
Byłam dziś w labo na kłuciu, wyniki po południu. Wybrałam się autobusem, wracam do domu i co? Znowu nitki krwi w śluzie  Dobrze, że jutro wizyta....
|
myśl pozytywnie i nie zadręczaj się, jutro wszystkiego sie dowiesz 
Cytat:
Napisane przez jusmaz
Witam wszystkie majowe mamusie
W porę odnalazłam to forum, nie ma co  Ale bardzo chciałabym dołączyć
Zaczęłam Was czytać, najpierw cz.1 kilka stron, następnie cz.3, ale doszłam do wniosku, że zanim bym to wszystko nadrobiła to maj by mnie zastał, także po prostu piszę  Parę informacji o mnie  Mam 20 lat, jesteśmy dokładnie w 17t2d, nasze pierwsze spotkanie przypada na 13 maja <3 Na ostatniej wizycie, ponad 3 tygodnie temu gin stwierdził, że 8/10 będzie dziewczynka, no ale ma nam podać pewniejsze informacje na wizycie kolejnej, czyli 9 grudnia  nie mogę się już doczekać USG <3 Takie pokrótce przywitanie 
|
hej
Cytat:
Napisane przez Lija280
Czesc dziewczyny,
ale ja wczoraj nawyprawialam...! Szlam po moje dziecko do szkoly i na prostej drodze wylozylam sie jak dluga! Zeby nie upasc na brzuch wyciagnelam rece do przodu i mam teraz prawa reke cala obdarta ze skory! Paznokcie wylamane do krwi, podarte ulubione spodnie ciazowe, ulubione buty tez sie nadaja do wyrzucenia... Bylam w szpitalu, zeby mnie obejrzeli i opatrzyli, kobitka nie chciala uwiezyc, ze tak sie mozna zalatwic upadajac. A to byly takie plyty chodnikowe z takiego jakby zwirku. Rece i kolana mam zmasakrowane ale dziecie uratowane  prawa reke mam cala zabandazowana, lewa jako tako, i stopa prawa bardzo mnie boli... Dostalam zwolnienie do konca nastepnego tygodnia. Pisze jednym pacem lewej reki... kurde wiecie jak mi ciezko, ani sie umyc, ani ubrac jakos normalnie a ta prawa reka tak mnie rwie, ze masakra...
Wybaczcie ale bede teraz pisac mniej poki te lapki mi sie nie pogoja...
|
O mamuniu Uważaj na siebie, dobrze że z maleństwem wszystko ok...
Czas edycji: 2014-12-04 o 11:56
|