2007-08-03, 16:09
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy Sącz i okolice - zgłosić się :-))
Ale mnie tutaj długo nie było. Ostatnio chyba w lutym To wszysko przez to, że wąteczek zamarł ale widzę, że znowu coś ruszyło i się cieszę bardzo 
Cytat:
Napisane przez Andriotti
Ja też z NS ;D
|
Witaj, może coś więcej o sobie napiszesz
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
a ja w nastepnym tygodniu opuszczam krakow po studach i wracam na "stare śmieci". &.07 mam weselicho kolezani z Tęgoborzy - TZ przylatuje na nie wiec cała uchachana chodze ostatno.
Pisane pracy mgr kończe, ale obrona na spokojne we wrześniu.
Wracam i zaczyam szukac pracy. Mam narazie 3 pomysły  Mam nazieje ze sie uda
|
I jak tam pomysł na pracę? Opowiadaj bo się niecierpliwię A z obroną to pójdzie gładko
Cytat:
Napisane przez Asiek:PP
Witam Sądeczanki 
Pochodzę co prawda z okolic, ale dzięki mojemu TŻ już niedługo pewnie zostanę jedną z was...już teraz jestem sądeczanką zaocznie 
|
Witaj, to nieźle. A może coś więcj o sobie 
Ja teraz też jestem zaoczną Sądeczanką bo po 23 latach wyprowadziłam się do Chełmca na jakiś czas 
Cytat:
Napisane przez imago84
...ja dopiero za rok sie bede bronić tez studiuje w krakowie POZDROWIENIA!
|
Ja też A studiujesz zaocznie czy dziennie?
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
A tak wogóle to co porabiacie w naszym pięknym miescie? Nie nudzicie sie za bardzo?
Może jakieś piwko?? 
|
Ja jestem za piwkiem albo wogóle za spotkaniem. Fajnie tak nawiązać nowe znajomości A my z mężusiem jak jest ładnie jeździmy sobie nad jeziorko (uwielbiam pływać), poza tym praca, spacery i nam sie nie nudzi.
Cytat:
Napisane przez agata244
Jednak was jest dużo z tego Nowego Sącza :P
Ja jestem prawie z NS, tylko trochę bardziej na południe ok. 30 km.
Nieszczęsne Gorlice 
|
Może z tą srednią wiekową to wesoło nie masz ale Gorlice chyba się rozbudowują. Teraz studia tam można robić więc chyba nie jest jakoś tak źle.
[Augustyn z Hippony]
|
|
|