Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 12:01   #3608
ojustyna
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
U nas Bartosz pozostaje Bartoszem wazy 685 g (24w2d)

Dostałam przestrogę co do Wagi ;/
24tyg2dni a ja od początku przytyłam ok 9-10 kg ( lekarka powiedziała ze moge jeszcze 5 kg ) musze zrezygnować całkowicie ze słodyczy, pic duzo wody i herbaty ( bo tylko one nawadniaja odpowiednio )
gratuluje udanej wizyty a co do lekarza/lekarki czy tam położnej to ją zmień, co to znaczy tylko 5 kg? u mnie położna jeszcze mnie uspakajała, że nie ma się czym przejmować, że to naturalne, że tyje się w ciąży a to jakiś max ci ustanowiła?

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Aaa zrobiłam zakupy na stronie Smyka i kupiliśmy synkowi leżaczek z Tiny Love - troche ich oglądałam ale ten jest najlepszy zdecydowaliśmy sie na szary z kolekcji limitowanej ponieważ ma daszek ( można nawet młodego do ogrodu wziąć i bedzie go chronił przed Słonkiem )

Załącznik 5853581Załącznik 5853582Załącznik 5853583
cuuuudneńko nasze wymarzone u nas tylko taki wchodzi w grę, zwłaszcza że służy za malusią gondolkę i można od początku "chodzić" z dzidziusiem po całym domku a jemu na pewno milusio i wygodnie w takim leżaczku, boski zakup gratuluję