2014-12-04, 11:25
|
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 211
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
Napisane przez h0pe
dzien dobry 
jak czytam, że macie wszystko pokupowane i zostały Wam pojedyńcze rzeczy to czuję mocny stres...
|
Hope, nie stresuj się. U mnie to samo. Jak tu montuj± karuzelki i inne to ja nawet obecnie nie miałabym na co i nawet w tym miesi±cu nie mam w planach zakupu. Hurcik robię w styczniu.
Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia
Hope spoooko, nie Ty jedna jeste¶ z tyłu z wyprawk± 
Więcej mi rzeczy brakuje niż mam 
|
O to to, dokładnie jak u mnie.
Jutro mam wizytę i też dzi¶ skosiłam Bożenę tak pół na pół na ¶lepo. Coraz ciekawiej się robi
Powiedzcie, co to jest z tymi chłopami? Mój kochany i w ogóle. Dzi¶ przyjeżdża wcze¶niej z Wawy, więc mówię SUPER, to chociaż na 1 wykład z SR pójdziemy razem. Ja tu zadowolona tiru riru, a ten, że NIE, a po co, on wszystko wie, że i tak ma swoje zdanie itd, itp. Jakie k...a. swoje zdanie on może mieć w temacie k±pieli i pielęgnacji noworodka? Może ja o czym¶ nie wiem, a on na boku już ma jakiego¶ dzieciaka odhodowanego i skilla w k±paniu? Tłumaczę więc, że to głupie, że jest okazja, żeby się czego¶ dowiedzieć bezpłatnie, a nie się potem głowić nad wanienk±, jak to złapać, podnie¶ć, zanużyć co i jak i z czym. To nie, dalej swoje wie. Ostatecznie oddzwonił potem i spu¶cił z tonu, powiedział, że pójdzie.... SKORO MI ZALEŻY. Pfffff. No i dobra. Nie interesuje mnie motywacja tylko efekt. Idzie. Tylko po co ta cała draka? Zawsze to samo. Zawsze muszę się nagadać.
Tak sobie ulżyłam...
A dzi¶ musowo muszę sobie kupić jaki¶ stanik, bo mi cycki uciekaj± na prawo jak u murzynki z Kongo. Także plan jest
|
|
|