Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 12:33   #1362
Milena_ 798
Raczkowanie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
też daję olej jak mi się puszą i jest fajnie
Mój mąż też nie zauważa różnicy.Ostatnio miałam mega fatalne włosy,rozczesałam je tak mnie wkurzał paskudny skręt i skropiłam wodą.Martwiłam się,że żle wyglądam a szlismy na kolacje do knajpy i podczas tej kolacji mój Tż mówi ,,ładnie wyglądasz'' a ja nie kłam bo wyglądam fatalnie a on,no co Ty przecież mowię prawdę!JAk widać co dla mnie jest tragedią to dla męża jest też ładne.

a przeważnie włosy się nie układają jak masz gdzieś wyjść i zależy Ci żeby wyglądały jak najlepiej.

Cytat:
kręconowłose tak patrzymy na nasze włosy a innym się podobają pomimo złego dnia....
też tak myślę

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
No powoli muszę wrócić, ale na razie to ja się przestawiam ciągle do normalnego życia i nie mam czasu na nic wiesz.. jak się 90% życia nie robiło nic a nagle się ma na głowie pracę, mieszkanie, faceta i kota to ciężko znaleźć czas na włosy jak się ogarnę to będzie lepiej
rozumiem
Moje stare konto

Edytowane przez Milena_ 798
Czas edycji: 2014-12-04 o 12:31
Milena_ 798 jest offline Zgłoś do moderatora