Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015!! cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-04, 12:03   #3448
dorka607
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3

Cytat:
Napisane przez Lija280 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,
ale ja wczoraj nawyprawialam...! Szlam po moje dziecko do szkoly i na prostej drodze wylozylam sie jak dluga! Zeby nie upasc na brzuch wyciagnelam rece do przodu i mam teraz prawa reke cala obdarta ze skory! Paznokcie wylamane do krwi, podarte ulubione spodnie ciazowe, ulubione buty tez sie nadaja do wyrzucenia... Bylam w szpitalu, zeby mnie obejrzeli i opatrzyli, kobitka nie chciala uwiezyc, ze tak sie mozna zalatwic upadajac. A to byly takie plyty chodnikowe z takiego jakby zwirku. Rece i kolana mam zmasakrowane ale dziecie uratowane prawa reke mam cala zabandazowana, lewa jako tako, i stopa prawa bardzo mnie boli... Dostalam zwolnienie do konca nastepnego tygodnia. Pisze jednym pacem lewej reki... kurde wiecie jak mi ciezko, ani sie umyc, ani ubrac jakos normalnie a ta prawa reka tak mnie rwie, ze masakra...

Wybaczcie ale bede teraz pisac mniej poki te lapki mi sie nie pogoja...
Ojej, to faktycznie niefajnie u Ciebie. Ale grunt, że dzidzię ochroniłaś do porodu się zagoi

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Tak Crumble, katarek do odkurzacza to taki odciągacz kataru podłączany do rury odkurzacza, siła ssania jest odpowiednio zredukowana poprzez system tych rurek
do odkurzacza??? takiego zwykłego??? to nie zarobi krzywdy dziecku?

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
ja generalnie tez staram się uwazac. jedyne co to kocham spać na brzuchu. i czasami łapie sie na tym ze tak w połowie na nim leżę
no i ostatnio czyściłam kibel wlałam octu, potem szorowałam.. tz wpadł po 5 minutach i mnie przegonił tą szczotką od kibla i sam doczyścił. nie bijta wiecie ze ja bez sprzątania to jak bez ręki
Ja też nieraz śpię na brzuchu, ale ponoć póki brzuszek nie przeszkadza nam, to dzidzi nic się nie dzieje także spokojnie
A za ten wucet
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora