2014-12-04, 12:03
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3
Cytat:
Napisane przez Lija280
Czesc dziewczyny,
ale ja wczoraj nawyprawialam...! Szlam po moje dziecko do szkoly i na prostej drodze wylozylam sie jak dluga! Zeby nie upasc na brzuch wyciagnelam rece do przodu i mam teraz prawa reke cala obdarta ze skory! Paznokcie wylamane do krwi, podarte ulubione spodnie ciazowe, ulubione buty tez sie nadaja do wyrzucenia... Bylam w szpitalu, zeby mnie obejrzeli i opatrzyli, kobitka nie chciala uwiezyc, ze tak sie mozna zalatwic upadajac. A to byly takie plyty chodnikowe z takiego jakby zwirku. Rece i kolana mam zmasakrowane ale dziecie uratowane  prawa reke mam cala zabandazowana, lewa jako tako, i stopa prawa bardzo mnie boli... Dostalam zwolnienie do konca nastepnego tygodnia. Pisze jednym pacem lewej reki... kurde wiecie jak mi ciezko, ani sie umyc, ani ubrac jakos normalnie a ta prawa reka tak mnie rwie, ze masakra...
Wybaczcie ale bede teraz pisac mniej poki te lapki mi sie nie pogoja...
|
Ojej, to faktycznie niefajnie u Ciebie. Ale grunt, że dzidzię ochroniłaś do porodu się zagoi
Cytat:
Napisane przez scotasia
Tak Crumble, katarek do odkurzacza to taki odciągacz kataru podłączany do rury odkurzacza, siła ssania jest odpowiednio zredukowana poprzez system tych rurek 
|
do odkurzacza??? takiego zwykłego??? to nie zarobi krzywdy dziecku?
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676
ja generalnie tez staram się uwazac. jedyne co to kocham spać na brzuchu. i czasami łapie sie na tym ze tak w połowie na nim leżę
no i ostatnio czyściłam kibel wlałam octu, potem szorowałam.. tz wpadł po 5 minutach i mnie przegonił tą szczotką od kibla i sam doczyścił. nie bijta wiecie ze ja bez sprzątania to jak bez ręki 
|
Ja też nieraz śpię na brzuchu, ale ponoć póki brzuszek nie przeszkadza nam, to dzidzi nic się nie dzieje także spokojnie
A za ten wucet
|
|
|