Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - temperatura w domu dla niemowlaka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 13:21   #1
anika800
Raczkowanie

temperatura w domu dla niemowlaka

Witam
Mój problem polega na tym ze mieszkam chwilowo po ślubie z rodzicami, gdyz narazie zabieramy sie do budowy domu z mężem. Mamy 10 miesieczne dziecko w domu, dom rodziców jest bardzo duzy ale w zimie jest problem bo moi rodzice chyba nie mają czucia bo temp w dzień wacha sie ok 16 stopni dzisiaj to zobaczyłam nawet 14, dziecko ubieram grubo siebie tez i wogóle ...wieczorem jest 19 stopni i ja uwazam ze to zimno, wiem ze moim rodzicom zbytnio sie nie przelewa ale tez nie sa biedakami tylko chca przyoszczedzic na ogrzeaniu...ubieraja sie ciepło i mi każa i dziecko tez...ale bez przesady...zle sie czuje w domu z taką temperaturą...nie raz zwracałam uwage im ale oni udaja ze niewiedza dlaczego, przeciez pala...(tak tylko o godz 17 do 24) nie wiem co mam zrobic...niby nie dokładamy sie do niczego bo nie chcieli kazali nam odkładac na dom...i teraz jestem w głupiej sytuacji bo nie mam prawa rządac aby było ciepło skoro nie dokładam sie...ale nie moge pozwolic aby mi dziecko marzło albo chodziło opatulone w domu;/;/mam tego dosyc...co mam zrobic??jak mam im powiedziec zeby palili tez w dzień;/

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2016-03-29 o 14:03
anika800 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując