Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 14:37   #324
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !

Cześć dziewczyny.
Na pogrzebie jak zawsze-smutno. Popłakałam się tylko wtedy gdy moja siostra cioteczna (raczej nie many ze sobą kontaktu-dużo by opowiadać-zawsze najlepsza we wszystkim-tak o niem mówią rodzice a faktycznie niezły z niej aparat. Poza tym zero wychowania i nawet cześć czy dzieńdobry na ulicy nie powie. Mi to pisał licho ale moim rodzicom-ale to książkę można napisać.)-gwiazda jakich mało-zaczęła czytać ostatnie słowa do dziadka. O tym jak siedział i tłumaczył nam lekcje. Głównie zawsze robiliśmy matematykę. Jak sobie to przypomniałam to już poszło. Faktycznie to te lekcje to robił ze mna i moim bratem ciotecznym najczęściej-wtedy wróciły mi te obrazy. Dziadek miał 82 lata.

Poza tym dziś siedzę cały dzień w pracy. Chłopaki których odbieram z przedszkola normalnie są w przedszkolu-ale ich prawie dwuletnia siostra na codzień jest z babcia. Babcia się rozchorowala wiec prosili mnie o pomoc. Do południa był ze mną Antonio a potem jak tz wrócił z pracy to go zabrał A ja z małą zostałam. Dobrze więcej kasy wpadnie. Za to nie jadę po chłopaków bo ich ktoś ma odebrac-więc 11 godzin to sporo kaski; )

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
moja Hania mówi mamuś i tatuś
Antonio mówi Tatusiu i mamumu uwielbiam to

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Gojka z tego co pamietam Bokeh na blogu miala przepis, chyba z zeszlego roku? Albo to juz dwa lata?

Silver!!!!! Ale sie ciesze!!!!!!! Kurcze, moj numerek juz dawno mial swoja kolej w tym momencie mielibysmy pierwszenstwo do chyba wszystkich mieszkan, moze warto.....? Musialabym znalezc, dowiedziec sie, z tymze ja dalej na kawalerke zapisana jestem, musialabym przeniesc zgloszenie na wieksze mieszkanie chyba

Kurka ale mnie przecioralo wczoraj Masakra, dzisiaj mam cale gardlo zajechane od spotkan z kibelkiem...... Tragedia. Maz dzis do pracy (pracoholik!!!) mimo, ze dalej biegunke ma..... Mlode butli z kleikiem zjadlo poki co ok.....

Najgorsze, ze moj nowiuski ekspres do kawy przyszedl a cholibka na sama mysl o kawie mnie mdli w tej chwili

Nancy, 12elementowe puzzle?! O mamuniu..... Mij nie kuma 3el rzuca i sie denerwuje ze "ato" jest w czesciach.....

Debrah, czekam na fanpejdża! Bardzo dobry pomysl!!!

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Gdzie to się idzie-jak załatwia? Można takie mieszkanie np wynająć?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora