Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 13:52   #2361
...Skierka...
Zakorzenienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

u nas powoli. Po 16 jedziemy do lekarza po recepte na masc sterydową (niestety) i mleko pepti. Nie lubie smarować Tymka tymi maściami ale teraz tak sie azs zaostrzył że drapie sie ciagle i na okrągło, znowu cale rączki ma pozdrapywane, szyja i nogi wyglądają jak po oparzeniach, No masakra ja juz nie wiem co mam robić. Tymek ma rok a poza mlekiem bezmlecznym czyli pepti je tylko 2 warzywa (marchewke i pietruszke) 2 owoce (jabłko i brzoskwinie), 2 mięska (królik i indyk) i chrupki. A azs jak byl zaostrzony tak jest! alergolog tylko mi mówi - eliminować z diety. tylko ja sie go pytam co?! mam go na samym mleku zostawić... ręce opadają.
wczoraj byli znajomi z synkiem pol roku starszym i Tymek patrzył że tamten je sobie chipsy, ciasteczka.... i też chciał, pokazywał biedaczek i kiwał głową z nadzieją że i on dostanie.... niestety... przykre.

wogóle wczoraj miałam bardzo zły dzień. Dobrze ze sie skonczył. mam nadzieje że teraz będą lepsze.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Lunka charakterne to Twoje dziecie! lubie czytać o tym łobuziaku
a tak wogóle to śniłaś mi się dziś! Sniło mi sie że mieszkałaś gdzieś blisko i że byłam Cie odwiedzić z Tymciem. Tak więc śniłaś mi się i Ty i Kamilek i nawet Twój TZ co drzwi otworzył!

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora