Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na specjalną okazję
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-06, 19:06   #1
gramma
Zadomowienie

Na specjalną okazję

Dziewczynki, jestem tu nowa (chociaz forum czytam juz od dawna ) i mam problem. W pazdzierniku mam wesele, na ktorym, co tu duzo mowic, chcialabym sie pokazac Mam wiec jeszcze troche czasu zeby pocwiczyc Jako ze wprawy w robieniu makijazy raczej nie mam i o kolorach tez pojecia raczej nie mam zbyt duzego, to chcialam prosic zebyscie pomogly mi cos dobrac (mile widziane kombinacje z photoshopa ). Ponizej sa odpowiedzi na pytania, ktore wkleila Agabil1 w ktoryms z podobnych watkow. Mam nadzieje, ze to pomoze

1.Jak sie opalasz-szybko czy cięzko(najpierw na czerwono bądź rózowo). Odcień opalenizny jest ciepły-złotawo-beżowy czy raczej taki lekko przykurzony,szaro-beżowy?
- szybko i na czerwono, potrzeba duzo czasu i cierpliwosci zeby zrobil sie z tego chociaz lekki braz
2.Kolor oczu-ciemne,jasne...czy tęczówki mają ciemniejsza obwódkę,czy kolor ich jest czysty ,a moze mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana?
- oczy zielono-szare, teczowki maja troszeczke ciemniejsza obwodke, kolor gdzieniegdzie zalatuje takim jakby zoltym/pomaranczowym (?), brwi i rzesy - jak na zdjeciu, nie umiem okreslic
3.Piegi-jesli występują,to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe?
piegi - zdecydowanie cieple
4.Cera-jaki ma odcień twoja skóra?Ciepły brzoskwiniowy ,oliwkowy,złotawy czy jasny,chłodny wpadajacy w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz,to na jaki kolor-czerwony czy różowy?
- skora jest koloru cieplego, jak dla mnie troszke brzoskwiniowa
5.naturalny kolor włosów-ciemny ,jasny.Jaki odcień?czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie,bardziej popielate?
- naturalny ciemny blond

Czego oczekiwalabym po makijazu :
- ze nie bedzie bardzo mocny (maluje sie rzadko, a jesli juz to tak raczej delikatnie), a jednoczesnie bedzie widoczny nawet dla okularnika bez okularow
- ze bedzie pasowal do mojej malo idealnej cery
- najwazniejsze: ze bedzie pasowal do sukienki

Wklejam tez kilka zdjec: twarz, oczy, sukienka i paleta Inglota. Czekam na Wasze pomysly i z gory dziekuje

PS. Jesli to cos pomoze to bede miala wlosy upiete w kok z blond pasemkami, wiec prawie cala twarz bedzie odslonieta. Aha, no i nie mam grzywki jak widac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oczy4.JPG (12,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (13,3 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg inglot-paleta.jpg (53,8 KB, 48 załadowań)

Edytowane przez gramma
Czas edycji: 2008-08-12 o 09:01
gramma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując