Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 15:22   #1708
kudlik_kk
Zakorzenienie

Dot.: Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Kudlik, nie umiem pulpetow
To może ja ci podpowiem też sposób na pulpety
Bierzesz mięso, dodajesz jajko, sól pieprz, cebulę i paprykę. mieszacz i ostawiasz na troszkę żeby przeszło. Za ten czas kroisz troszkę pieczarek, tarkujesz marchew i troszkę pietruchy i selera. Wrzucasz do gara i przechodzisz do pulpetów. robisz małe kuleczki smażysz lekko po obu stronach a kiedy się usmaży przerzucasz do marchewy z pieczarkami. Zalewasz wodą, lekko solisz, pieprzysz. dodajesz liść laurowy oraz ziele angielskie i gotujesz pod przykryciem na średnim ogniu 60 minut. Pod koniec dodajesz smietany 18 oraz dosłownie łyżkę mąki ale pszennej

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
to się nie dziwię, że masz takie podejście. Z rtęci organizm się oczyszcza, tylko właśnie nie każdy. No więc wiadomo, że podejmując decyzję o szczepieniu to trochę taka rosyjska ruletka. Jednak większość nas przeszła szczepienia bez szwanku. Nie dam sobie ręki uciąć ale chyba moje dzieci były priorixem szczepione.
Ja nawet nie wiem czym bo ja mam tylko datę napisaną nie wiedziałam że to to, ale mądry polak po szkodzie....

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Karina to śpij prędzej bo już oczy mi się zamykają

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora