2014-12-04, 15:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam wszystkie zagubione duszyczki na rozmowy o wszystkim i o niczym! :)
Cytat:
Napisane przez Edeldredzia
Kudlik, nie umiem pulpetow 
|
To może ja ci podpowiem też sposób na pulpety 
Bierzesz mięso, dodajesz jajko, sól pieprz, cebulę i paprykę. mieszacz i ostawiasz na troszkę żeby przeszło. Za ten czas kroisz troszkę pieczarek, tarkujesz marchew i troszkę pietruchy i selera. Wrzucasz do gara i przechodzisz do pulpetów. robisz małe kuleczki smażysz lekko po obu stronach a kiedy się usmaży przerzucasz do marchewy z pieczarkami. Zalewasz wodą, lekko solisz, pieprzysz. dodajesz liść laurowy oraz ziele angielskie i gotujesz pod przykryciem na średnim ogniu 60 minut. Pod koniec dodajesz smietany 18 oraz dosłownie łyżkę mąki ale pszennej 
Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa
to się nie dziwię, że masz takie podejście. Z rtęci organizm się oczyszcza, tylko właśnie nie każdy. No więc wiadomo, że podejmując decyzję o szczepieniu to trochę taka rosyjska ruletka. Jednak większość nas przeszła szczepienia bez szwanku. Nie dam sobie ręki uciąć ale chyba moje dzieci były priorixem szczepione.
|
Ja nawet nie wiem czym bo ja mam tylko datę napisaną nie wiedziałam że to to, ale mądry polak po szkodzie....
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------
Karina to śpij prędzej bo już oczy mi się zamykają
|
|