2014-12-04, 15:28
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
A z tym kalendarzem z golaskami- to tyle ich, co sobie popatrzą
Cytat:
Napisane przez maciejka1987
Niby wiem, że nie mam książkowej ciąży, ale jak gin mi ostatnio powiedział, że z moimi komplikacjami to i poród SN i CC wiąże się z dużym ryzykiem to przestraszyłam się mega 
|
Maciejka, u mnie kręgosłupowy problem też podobno wiąże się z możliwością komplikacji- sn może uszkodzić, znieczulenie ogólne tylko wchodzi w rachubę, bo inne są wpuszczane w tę część kręgosłupa, co mam uszkodzoną, a na kilka substancji reaguję alergicznie, więc nie wiadomo, jak będzie z całkowitą narkozą...
Nie wiem, jak to będzie, ale wierzę, że JAKOŚ każda z nas urodzi i da sobie radę nawet, jeśli będzie mega trudno 
Cytat:
Napisane przez zielona butelka
Hope, nie stresuj się. U mnie to samo. Jak tu montują karuzelki i inne to ja nawet obecnie nie miałabym na co i nawet w tym miesiącu nie mam w planach zakupu. Hurcik robię w styczniu.
|
U mnie łóżeczko czeka, co prawda na strychu, ale żadnej karuzelki, czy pościeli do niego już nie ma do instalacji 
Hurcik- tak jak ja 
za dwoma zamachami zamierzam wszystko obskoczyć 
Tylko, że jednak do Świąt chcę zrobić apteczne, tak na wszelki wypadek. Mąż mi wczoraj powiedział, że to już chyba czas i nie ma, co zwlekać.
A co do TŻ i szkoły rodzenia- my chodzimy na indywidualne spotkania do położnej. I Mąż ma duuuużo pytań, z jednej strony wychodzi z założenia, że na czuja wiele rzeczy się robi i metodą prób i błędów, ale z drugiej to jako inżynier chce się przygotować technicznie do wszystkiego <podśmiewam się z niego, ale sama też tak mam >
|
|
|