Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sens pomocy ubogim na własne życzenie, czyli "Szlachetna Paczka" cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 14:43   #2594
Luba
Zakorzenienie

Dot.: Sens pomocy ubogim na własne życzenie, czyli "Szlachetna Paczka" cz. II

Cytat:
Napisane przez 87malgorzata Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za podjęcie tematu. Część Z was jednak nie ma racji. Ktoś napisał żebym się skontaktowała z opiekunem tej rodziny, ale UWAGA nie pozwolono mi na taki kontakt. Pan przez telefon powiedział mi że nie da mi do opiekuna telefonu ponieważ jest UWAGA ,, ochrona danych osobowych'' To jest kpina! Po prostu oni mają z tego jakiś zysk i uważam że nie zależy im na pomocy tylko na formalnościach, oni się z tego rozliczają jakoś na pewno. Nie jest prawdą że można się skontaktować z kimś z regionu z opiekunem. Ja pytałam o kontakt z nim i powiedziano mi że mogę mieć z nim kontakt jak już,, wybiorę rodzinę i zrobię paczkę'' Więc nie macie racji że jest możliwość kontaktu z kimś kto się rodziną opiekuje. Moja rozmowa z fundacją, z tym panem trwała dobre kilka minut, bo ja cały czas usilnie tłumaczyłam mu, że chce pomóc temu dziecku które ma się narodzić. Tłumaczyłam że mam dużo nowych rzeczy, dużo z wójcika, nowe kurtki kombinezony nowe rzeczy. On powiedział że ładnie z mojej strony że chce pomagać ale ,, albo robię całą paczkę albo trzeba zrezygnować bo u nas pomoc polega na zrobieniu całej paczki.'' Szok! Ja bym wszystko im mogła kupić SAMA bo mam pieniądze, ale niestety ŁÓŻKA DLA DOROSŁYCH bo takie było też zyczenie nie kupię! Bo nie mogę. Ale resztę mogę kupić. Pan wspominał o tym że mogę zrobić paczkę ,, nawet po 30 osób robi'' ale ja nie mam z kim jej zrobić. Mogę sama pomóc, co by się stało jakby ta osoba dostała od kogoś innego paczkę i ode mnie też? Dlaczego ja nie mogę mieć prawa do kontaktu z tymi osobami? Przecież ja prosiłam tylko o PRZEKAZANIE MOJEGO NUMERU TEJ PANI. Pan nie che przekazać zasłania się ochroną danych osobowych!!! :bacik :

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Bez obrazy ale wydaje mi się że tutaj piszą osoby które mają z tą fundacją coś wspólnego żeby nie było jakichś złych komentarzy na jej temat. Niestety fakt jest faktem że prawda jest taka jak napisałam powyżej, nie mam interesu żeby kłamać, nie jest to fundacja nastawiona na pomoc tylko na kase, oni się z tego rozliczają, Pan mnie namawiał oczywiście na wpłacenie na ich konto pieniędzy bo jak powiedział,, pracuje'' u nich ,, sztab ludzi'' więc jak wspomniał ,, muszą się z czegoś utrzymywać żeby pomagać. '' hahaha śmiech na sali ,,pomagać'' ? To czemu nie ma jak pomóc? Sorry ale to że nie mam jak kupić łóżka to mam spadać na drzewo i moja pomoc jest niepotrzebna? ŚMIECH NA SALI !!!! To wolę wyrzucić jak ktoś nie chce nowych ubrań od wójcika za które płaciłam tyle co za swoje. Gratuluję takich pracowników w fundacji kretynów nastawienie tylko na zysk ! Ludzi mają w dupie!
Histeryzujesz, wiesz o tym?

Ja nie ejstem z niczym zwiazana Ale dalam Ci rade co masz zrobic a Ty dalej swoje

Obok danych o rodzinie sa chyba dane o wolontariuszu, ktory sie ta rodzina opiekuje? Dlaczego z nim sie nie skontaktowalas?

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2014-12-04 o 14:44
Luba jest offline Zgłoś do moderatora