2014-12-04, 15:55
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Cytat:
Napisane przez la'Mbria
Kochana to ty sie obmierz dokładnie i poszukaj sklepów z biustonoszami Panache (brytyjska firma) może jakiś braffiting też tam u was mają?
Nie chce mi się wierzyć że masz takie mikre cycusie, ja tu z resztą juz na ten temat pisałam kiedyś- dobrze dobrany biustonosz odejmuje ładnych parę kilo...ja bez dobrego stanika (w takim rozciągniętym byle jakim) wyglądam ze dwa rozmiary grubiej- no i na cycki antygrawitacyjnie działają te lepsze biustonosze
Tajemnica gotowania jajek na miękko brzmi:
-jajka muszą być w temperaturze pokojowej- nigdy nie gotuje się jajek prosto z lodówki.
-do wrzącej wody wkładasz jajka tak, zeby były całe zakryte wodą i gotujesz 5 minut.
-po 5 minutach pod zimną wodę i niech sobie w niej poleżą aż ostygną.
Tadam!!
masz idealne jajca, na twardo- w ten sam sposób ale gotujesz 7 minut.
Nie wiem jaki czas gotowania przyjąć dla jajek prosto z lodówki 
|
Kiedyś jak sprawdzałam w takim internetowym kalkulatorze (któraś z Was dawno temu link podawała), to mi wyszło, że mam rozmiar D, no i taki zazwyczaj noszę. Może jak będę w PL, to w ramach preyentu pod choinkę zafunduję sobie brafitting i jakiś porządny stanik. Kurde, nawet nie wiem, czy u mnie w mieście jest jakaś brafitterka 
Dzięki za przepis na jako jutro na śniadanie wypróbuję 
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------
Cytat:
Napisane przez SzaraMyszka90
Ja jajko na twardo gotuje minute  hahaha
Hagusiu ja nie lubię swoich wielkich cyckow  dla Ciebie tez starczy;P
|
dawaj 
co, minutę chyba w mikrofali 
muszę spadać po dziecię do szkoły
|
|
|