Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 15:11   #4286
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 20

Cytat:
Napisane przez mon87 Pokaż wiadomość
Nie ma sie co bać igły, znieczulenie dostaniesz ja tez nie myślałam o ustach, wszystko przez usta Tysiaczka i Olivki
i jakie masz piękne

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Tysiaczku dziękuje mam mnóstwo pytań. Są rózne metody powiększania ust z tego co się orientuje, ja myslałam o kwasie hialuronowym. Ile to mnej więcej kosztuje? Gdzie polecacie robić(może ktoś robił w okolicach krakowa?) Ile utrzymuje się efekt ?

Kochana rok temu też mówiłam, że w życiu bym ust nie zrobiła a dziś myśle o tym na poważnie Piersi też zrobiłam spontanicznie, choć strach przed narkozą mnie paraliżował
Ja też mam kwasem 1 ml kosztuje myślę od 900zł w górę,ja płacę 1300 myślę,że pierwsze ostrzyknięcie schodzi szybciej,kolejne się utrzymują nawet do roku
U mnie w albumie masz foteczki od wyjściówki po 4 ml

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
hej laseczki

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

jak miło że komuś moje usta się podobają

teraz bym mogła jeszcze z 0,5 ml sobie dostrzyknąc ale odrazu jak wyszłam z gabinetu to modlilam sie zeby zmalały bo były wielkie
U mnie to samo teraz bym dała 0,5 ml zwłaszcza w górę więcej ale zrobię dopiero maj,czerwiec
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora