2014-12-04, 15:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 20
Cytat:
Napisane przez mon87
Nie ma sie co bać igły, znieczulenie dostaniesz  ja tez nie myślałam o ustach, wszystko przez usta Tysiaczka i Olivki 
|
i jakie masz piękne 
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------
Cytat:
Napisane przez buziol04
Tysiaczku dziękuje  mam mnóstwo pytań. Są rózne metody powiększania ust z tego co się orientuje, ja myslałam o kwasie hialuronowym. Ile to mnej więcej kosztuje? Gdzie polecacie robić(może ktoś robił w okolicach krakowa?) Ile utrzymuje się efekt ?
Kochana rok temu też mówiłam, że w życiu bym ust nie zrobiła  a dziś myśle o tym na poważnie  Piersi też zrobiłam spontanicznie, choć strach przed narkozą mnie paraliżował 
|
Ja też mam kwasem 1 ml kosztuje myślę od 900zł w górę,ja płacę 1300 myślę,że pierwsze ostrzyknięcie schodzi szybciej,kolejne się utrzymują nawet do roku 
U mnie w albumie masz foteczki od wyjściówki po 4 ml
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200
hej laseczki  
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------
jak miło że komuś moje usta się podobają
teraz bym mogła jeszcze z 0,5 ml sobie dostrzyknąc  ale odrazu jak wyszłam z gabinetu to modlilam sie zeby zmalały bo były wielkie 
|
U mnie to samo teraz bym dała 0,5 ml zwłaszcza w górę więcej ale zrobię dopiero maj,czerwiec
|
|
|