Dot.: temperatura w domu dla niemowlaka
no tak tylko jak juz wspomniałam jestem pewna ze nie zechca pieniedzy na ogrzewanie bo im honor nie pozwoli bo stwierdza ze mamy odkładacna dom i zreszta bedzie im wstyd przed tesciami wrazie w gdyby maz powiedział ze wzieli , pozatym mąz chciał wiele razy podkładac rozpalac itp a tato sie strasznie przed tym bronił ze on sam soie poradzi itd wiec mój odpuscił bo nie bedzie sie narzucał, pozatym mąż czesto pracuje po kilka dni poza domem i nie zawsze wie jaka temperatura panuje w domu... a ja nie chce robic awantury i mu nie mówie...szkoda mi rodziców ale oni chyba nie rozumieja albo nie czują ze jest zimno...myslą ze ciepłe ubranie załatwi sprawe...sami zakładaja po 5 swetrów to moze nie czuja;/a moje aluzje to według nich wymysły i fanaberie...przprowadziła bym sie do tesciów ale nie za bardzo mi sie to usmiecha, a jak zaczne wynajmowac to na swoje pojdziemy jeszcze pozniej niz to zaplanowane;/
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------
pozatym oni nie rozumieja ze jest zimno i nie przyjemnie w domu...oni myslą chyba ze jest ciepło i normalnie jak u każdego a ja wiem ze nie jest tak;/
|