Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem złą mamą?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-04, 16:10   #3
Kolor kremowy
Rozeznanie

Dot.: Jestem złą mamą?

Cytat:
Napisane przez Liamcourt Pokaż wiadomość
Piszę z konta mojej siostry.. Mam swoją paczkę przyjaciółek i 1-2 razy w roku wyjeżdżamy sobie na kilka dni a to w góry albo na do Paryża.. mamy zamiar jechać w przyszłym tygodniu na ok 4-5 dni do Paryża. I tu zaczyna się afera, pół roku temu urodziłam dziecko i oczywiście moja mama, teściowa, kuzynki znajome wielki szok "jak to tak, zostawiasz dziecko i jedzisz"... a wy jak do tego podchodzicie? aż taką wyrodną matką jestem?
Ja nie jestem psychologiem dziecięcym, więc moge nie mieć racji, ale uważam, że nie powinnas zostawiać na kilka dni małego dziecka. Ono nie rozumie, że Ty wyjechałaś na mini wakacje i wrócisz. Ono będzie czuło, że matka je porzuciła.

Poza tym to kto sie będzie nim zajmował, Twój facet? Nie chcę Cię oceniać negatywnie, bo wiadomo, że fajnie czasem gdzieś wyjechac, ale myślę, że mogłabys sobie darować na razie wyjazdy, skoro masz niemowlaka pod opieką. Przynajmniej ja bym sobie darowała.
Kolor kremowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując