Witam sie dziewczyny! ja dzisiaj po maratonie wizytowym, rano bylam u dentystki w sprawie tego mojego zapalonego dziasła, myslalam, ze bedzie otwierala mi zeba, ale powiedziala, ze mam smarowac trascodentem na razie i jak nie przejdzie, to wrocic za tydz. Takaze kaska na razie zaoszczedzona

Potem bylam w pracy oddac L4 i pogadalam z szefowa, bedzie mi wyplacac zalegly urlop w ratach, ciekawe kiedy planuje zrobic pierwsza wplate, mam nadzieje, ze jeszcze w tym roku, kasa by sie przydala. Nastepnie wizyta u endo, TSH troche przekroczone, kazal zwiekszyc dawke do 50. Po drodze bylam jeszcze w rossku kupic babci kremy i w biedrze zakupki obiadowe. Jestem padnieta!! Dobrze, ze mam krupnik ze wczoraj bo nie ustalabym w tej kuchni dzis. Na kolacje zrobie salatke z feta i pomidorkiem i kukurydza, do tego zestaw salat gotowy i bedzie.
Super ciuszki !
Tez robilam piersi z tego przepisu i potwierdzam, sa pycha
obydwie sa ładne, zalezy jaki bedziecie miec kolor scian, bo jak chlodny, to brooklyn b. pasuje a jak cieply to ta pierwsza.
Ja smaruje cale piersi, nie chce omijac brodawek bo sie suche zrobia i beda pekaly szybciej przy karmieniu.

podswiadomosc niezle obrazy Ci funduje w tych snach
Super brzunio, faktycznie chyba troszke sie rozszedl porownujac z poprzednimi fotkami.
Super, nie ma to jak w domku, znow bedziesz mogla sie objadac smakolykami do woli
Super, gratki synusia

Ja tez glukoze musze robic przed swiętami, a feee...
No wlasnie, a mozna ta cytrynke do tej glukozy sobie wcisnac, nie zaburzy to wyniku czasem? A to wyjsc nie mozna sobie gdzies i wrocic po tych 2 godz?
U mnie tez trzeba kupic w aptece. Fajnie masz, zawsze wszystko swiezutkie i wybrane przez mamusie