2014-12-04, 16:49
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3
Cytat:
Napisane przez strzalka44
|
za wizytę. Kolejna dziewuszka
Te camarelo też fajne
Cytat:
Napisane przez Nadzieja87
Ja biorę póki co 56/62  ale ogólnie musze zacząć kupować juz tez większe, bo małych Ci u mnie pod dostatkiem
A na Bebetto luka czy jak on się tam zwał tez mam chrapke i prawdopodobnie kupie
Ugotowalam fasolki i po drodze wszystkiego się najadlam m.in boczku wędzonego smażonego i w efekcie juz mi ochota minęła na fasolke... Ech, to je cionża- tego nie ogarniesz.
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------
A wgl to w cunda widziałam pajacyk na 42 cm  jak dla lalek....
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------
Piec ciasteczka czy nie przeginać dzisiaj?? hmmm....
|
Eeej najesz się smażonego boczku a potem płacz, że zgaga 
Cytat:
Napisane przez jagodowa07
Nie wiem jak to się nazywa, ale też możliwe że detektor - coś takiego - mała końcówka na brzuch posmarowany żelem i położna miała takie coś gdzie widać było tętno  Wcześniej nic takiego nie proponowała, mówiła że robią to od 20 tyg., ale to nfz....
Gratuluję córci! 
A wózki bardzo fajne  mi się bardzo podobał ten camarello, ale nie wiem czy nie będzie za duży dla mnie. Bo widziałam w sklepie camarello sevilla ( coś takiego i dosyć potężny, ja to przy nim wyglądałam jak mała dziewczynka  a nie wiem jaki jest ten carmela, czy też taki większy. A te bebetto też mi się podobają, ale myślę że i tak każdy z nich na żywo trzeba będzie zobaczyć, przymierzyć się itd 
|
Camarelo i Bebetto są mniej więcej takich samych rozmiarów oglądałam oba w sklepie i nie zauważyłam różnicy w wielkości
Cytat:
Napisane przez fistaszek24
Witam.
Nadrobiłam ae nie odpisuje przepraszam.
Wczoraj po wizycie ok tylko wzieła próbkę na posiew bo mocz się jej nie podobał. Mały bryka i serce bije.
Jestem padnięta i codziennie o 20 ide spać. Troche mam problemów w pracy al;e o tym napiszę w weekend jak znajde siłę.
|
Odpoczywaj
|
|
|